social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καζακόπουλος: «Αφιερωμένη η νίκη στους Στασινόπουλο και Γκορίτσι»

Καζακόπουλος: «Αφιερωμένη η νίκη στους Στασινόπουλο και Γκορίτσι»

Μεθυσμένη πολιτεία θυμίζει το κλίμα που επικρατεί στην Άμιλλα Περιστερίου μετά τη νίκη επί του ΑΟ Καλαμακίου και το 2Χ2 στα μπαράζ ανόδου από την Β' για την Α' ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων δείχνει να πατάει καλά στα πόδια της, δείγμα της δουλειάς που έχει γίνει από τα μέσα Αυγούστου.

Πρωτεργάτης αυτής της τεράστιας επιτυχίας εκτός από τη διοίκηση του Νίκου Σωτηρίου είναι και ο προπονητής Φώντας Καζακόπουλος που μετά το ματς δήλωσε τα εξής

"Καταρχάς είναι Αφιερωμένη η νίκη μας στους Στασινοπουλο και Γκοριτσι για την απώλεια κάποιον δικών τους ανθρώπων. Είμαστε οικογένεια και ειμαστε δίπλα τους όλοι μας .
Θα ήθελα πω πολλα μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου. Έχουμε κάνει εξαιρετικά πράγματα και τους αξίζουν πολλα συγχαρητήρια. Νομίζω ότι μπήκαμε πολυ δυνατά στο παιχνίδι και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας Ήμασταν καλοι στην ανάπτυξη και είχαμε σωστές αποφάσεις σε όλες τις γραμμές. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε το παιχνιδι και φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη. Ευχομαι Καλη Ανάσταση σε όλο τον κόσμο με υγεία".


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35