social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακάθεκτη η Αθηναΐδα, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου και... 4Χ4!

Ακάθεκτη η Αθηναΐδα, 3-1 τον ΑΟ Ιλίου και... 4Χ4!

Με το απόλυτο των βαθμών προχωράει στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ η Αθηναΐδα, πιστοποιώντας ότι και φέτος είναι... εδώ για να πρωταγωνιστήσει!

Στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής η ομάδα της Κυψέλης υποδέχθηκε τον ΑΟ Ιλίου, του οποίου επιβλήθηκε με 3-1, ύστερα από ένα ματς που είχε εναλλαγές συναισθημάτων, πάθος και ένταση!

Μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες, τελικά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 33' χάρη σε αριστερό σουτ του Φραντζέσκου (1-0), με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 48' έπειτα από αυτογκόλ του Κοντή σε εκτέλεση κόρνερ (1-1). Οι «μπλε» πίεσαν για το δεύτερο γκολ, το οποίο πέτυχαν στο 70' με κοντινό πλασέ του Πανάκη μετά από τραγικό λάθος στην αντίπαλη άμυνα (2-1). Λίγο νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 65', ο Φούρλας είχε δοκάρι με δυνατό σουτ, χάνοντας την ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τους γηπεδούχους τελικά να προηγούνται. Μάλιστα, βρήκαν και τρίτο γκολ στο 83', με τον Βαγγελή να σκοράρει με σουτ σε φάση διαρκείας (3-1). Στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζούκας για εξύβριση του διαιτητή. Μάλιστα, στη σύρραξη που ακολούθησε μετά την αποβολή, ο διαιτητής Μητροφάνης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα και τον Μπούσκο, αλλά προς έκπληξη όλων διαπιστώθηκε ότι λίγο αργότερα ο διαιτητής είχε πάρει πίσω την απόφασή του, αφήνοντας τον μέσο των φιλοξενούμενων να αγωνιστεί στα εναπομείναντα λεπτά κανονικά!

Διαιτητές: Μητροφάνης, Καμπιώτης-Νάτσιος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Καββαδίας, Κοντής, Πανταζόπουλος, Μαρμαράς, Λούλο (89' Μπαριάμι), Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Τζουρμανάς (72' Βαγγελής), Πανάκης, Φίλος, Φραντζέσκος

ΑΟ ΙΛΙΟΥ (Ανδρέας Νάστος): Κουβάρης, Κιτσώνης, Τζώτζης, Αγκαλίου (46' Δαούτης), Μπούσκος, Ζήκος, Γιώτης, Σκαμάνης, Φούρλας, Λερούτσος, Ζούκας.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35