social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε τον αξιόμαχο Αθηναϊκό με 2-1 και… όχι μόνο η Διάνα Ηλιούπολης!

Νίκησε τον αξιόμαχο Αθηναϊκό με 2-1 και… όχι μόνο η Διάνα Ηλιούπολης!

Παρά τα προβλήματα, την κούραση και την επηρεασμένη ψυχολογία έπειτα από τα παιχνίδια με τα Σούρμενα και τη Νέα Ιωνία, η Διάνα (60β.) επικράτησε με 2-1 του Αθηναϊκού (29β.) στο «Ηλιούπολης Β» και παραμένει στο -2 από την κορυφή του 2ου ομίλου.

Από την άλλη μεριά, οι «Λόρδοι» το πάλεψαν όσο το 2-0 παρέμενε, μείωσαν, δεν ισοφάρισαν και τώρα ετοιμάζονται για ματς-«φωτιά» κόντρα στους Αγίους Αναργύρους, ώστε να αποφύγουν και την 13η θέση, δίχως όμως τον Κοντό που αποβλήθηκε στο 90+2’.

 

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Μόλις στο 5’ ο Ποντικάκος σέντραρε, ο Παπαντζίμας βρήκε με το κεφάλι τον Παπαδόπουλο που «έκοψε» στην «καρδιά» της περιοχής και με πλασέ έγραψε το 1-0. Οι ρόλοι άλλαξαν στο 10’, όμως ο Σαμιώτης μπλόκαρε στη γραμμή το αδύναμο πλασέ του Ποντικάκου από κοντά. Στο 23’ ο Αλεξ. Καζάκος σούταρε στην εξωτερική μεριά των διχτυών και στο 25’ ο Θεοδωρόπουλος νίκησε τον Χαλούβα σε καθοριστικό τετ α τετ, κρατώντας το σκορ, το οποίο έγινε 2-0 στο 33’. Ο Παπαντζίμας σέντραρε από τα δεξιά και ο Καζάκος με γυριστή κεφαλιά και «σύμμαχο» το δοκάρι «λύγισε» τον Σαμιώτη. Δυο ασίστ για τον Σ. Παπαντζίμα που γύρισε δυνατός έπειτα από το αιμάτωμα που είχε στους κοιλιακούς για 3 μήνες…

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ο Γιάννης Κουσάνας έκανε διαχείρηση των Φάρου-Αλεξ. Καζάκου και μετά το 75’ ο Αθηναϊκός έβαλε «φωτιά» στο ματς. Αρχικά, ο Θεοδωρόπουλος πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα στο κοντινό πλασέ του Λάιου στο 57’, ο Παπαντζίμας δεν… έβαλε το γκολ του αγώνα με τρομερό σουτ στο 67’ και στο 78’ ο Καραμάνος έκανε την κούρσα από τα αριστερά και ο Μανιάτης μείωσε με ωραίο πλασέ (2-1), σκοράροντας ξανά μετά την επάνοδό του. Στο 90+2’ οι Κατσιάνης και Κοντός μονομαχήσαν έντονα, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν στην επίθεση και ο διαιτητής Ευαγγέλου σταμάτησε τη φάση και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον εξτρέμ του Αθηναϊκού, επειδή πάτησε τον Κατσιάνη μακριά από τη μπάλα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ευαγγέλου Α., Κουκόπουλος Β. - Νικολάου Χ.

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (80’ Νίκολι), Κατσιάνης, Γιαννουλάκης, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (76’ Κουσάνας Ηλ.), Κωνσταντινίδης, Παπαντζίμας, Φάρος (73’ Ζώης), Ποντικάκος.

 

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Στέργιος Μαστρογιάννης): Σαμιώτης, Ταρσαναλής, Καραμάνος, Ντοβίνος, Τσάκος, Κατσαούνος (53’ λ.τρ. Μουρελάτος), Κοντός, Κατσούλας, Σέχι (46’ Μανιάτης), Λάιος (68’ Θανόπουλος), Χαλούβας (46’ Δούμτσης).
*ο Κατσαούνος αποχώρησε στο 53’ με μυικό πρόβλημα στο πόδι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35