social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μπορούσε και νίκη ο Νεοπεντελικός, 1-1 με Ανθούπολη

Μπορούσε και νίκη ο Νεοπεντελικός, 1-1 με Ανθούπολη

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια της ημέρας έγινε στο γήπεδο Μελισσίων, όπου ο Νεοπεντελικός έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Ανθούπολη για την 22η αγωνιστική, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν διακαώς το «τρίποντο», είχαν τις ευκαιρίες για να το πάρουν, όμως δεν μπόρεσαν στο τέλος να πετύχουν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία.

Οι Περιστεριώτες ήταν εκείνοι που πλησίασαν πρώτοι να ανοίξουν το σκορ, όμως στο πέναλτι που εκτέλεσε ο Τζαμαλής στο 32ο λεπτό αστόχησε. Στο 43' ο Αναστασιάδης εκμεταλλεύτηκε λάθος στην αντίπαλη άμυνα και με πλασέ σημείωσε το 1-0. Η ισοφάριση ήρθε στο 64' από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κυριαζή, σε μία παράβαση που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους ανθρώπους του Νεοπεντελικού. Υποδείχθηκε για χέρι του Αναστασιάδη, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν πως ο παίκτης πήρε την μπάλα ψηλά, με τον ώμο. Αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν πάλι, όταν ο Τζαμαλής προ κενής εστίας σούταρε άουτ μετά από σέντρα του Καζέρου, οι γηπεδούχοι είχαν στα τελευταία λεπτά δύο κλασικές ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ! Στο 85' ο Γκόνος σούταρε και η μπάλα χτύπησε σε δύο δοκάρια της εστίας με τη... βοήθεια και του Δρίβα, ενώ στο 90' η μπάλα σταμάτησε πάλι σε δοκάρι από κεφαλιά του Γκόφα!

Διαιτητές: Τσολακίδης, Γεωργιτσόπουλος-Πρίντζιος

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας, Γκιονάι, Μεταξάς, Γκόφας, Κυρκασιάδης (70' Βλάχος), Αναστασίου, Αναστασιάδης, Δούβας (70' Μπεκιάρης), Γκόνος, Λυμπούσης (89' Κανέλλος)

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Δημήτρης Τζαβέλας): Δρίβας, Μπαγιετάκος, Άνγκελος (46' Κυριαζής), Κακιώρης, Λάσκαρης, Αρβανίτης (80' Καλογερόπουλος), Ζαχαριάς (73' Καζέρος), Πάσσαρης (90' Ντούπης), Τζαμαλής, Λαϊνάς, Πανούτσος (80' Μακρής).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35