social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πεύκη: Διεργασίες σε όλα τα μέτωπα

Πεύκη: Διεργασίες σε όλα τα μέτωπα

Με τον ερχομό του Σεπτέμβρη ξεκινάει επί της ουσίας και η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τα αθηναϊκά σωματεία.

Αυξημένες θα είναι, βεβαίως, οι υποχρεώσεις και για την Πεύκη, η οποία καλείται σε μία ριζικά μεταβατική περίοδο για την ίδια να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις ενός Πρωταθλήματος, όπως είναι αυτό της Α' ΕΠΣΑ. Ο Κυριάκος Μαυρίδης με τους ποδοσφαιριστές του ήταν εκείνοι που πέτυχαν τον στόχο της ανόδου, όμως ο Μάκης Ραφαηλίδης είναι αυτός που έχει αναλάβει το «βάρος» να οδηγήσει, με ένα εντελώς διαφορετικό ρόστερ, την ομάδα των βορείων προαστίων σε μία επιτυχημένη σεζόν.

Οι μηχανές δουλεύουν στο... φουλ σε όλα τα μέτωπα, με το μεταγραφικό να βρίσκεται ακόμη σε προτεραιότητα. Προσθήκες θα γίνουν ακόμα αρκετές, κάτι που έχει κριθεί αναγκαίο με βάση και την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια που έχει παίξει μέχρι τώρα. Οι συζητήσεις εντείνονται για την απόκτηση παικτών σε όλες τις γραμμές, με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας να αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα «κλείσουν» ένας αμυντικός, ένας ακραίος επιθετικός και ένας μέσος. Την ίδια ώρα, δεν ευδοκίμησαν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν, αλλά δεν έπεισαν πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν άμεσα.

Από εκεί και πέρα, σε έντονους ρυθμούς συνεχίζονται και οι προπονήσεις, με τη σημερινή (1/9) απογευματινή και την αυριανή πρωινή να οδηγούν στο δυνατό φιλικό της Κυριακής (3/9) με τον Ήφαιστο Περιστερίου στο γήπεδο Ηφαίστου που θα ξεκινήσει στις 6:30 μ.μ..

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35