social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σοϊλεμές: Τον πρώτο λόγο ο Άγιος Θωμάς

Σοϊλεμές: Τον πρώτο λόγο ο Άγιος Θωμάς

Στην ολοκλήρωσή της οδηγείται η σεζόν για τον Άγιο Θωμά, ο οποίος είχε μία πολύ καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ μέσα από τον 2ο όμιλο.

Το τελευταίο διάστημα στις τάξεις των «πορτοκαλί» πραγματοποιούνται δύο προπονήσεις την εβδομάδα στο γήπεδο Γουδή, οι οποίες θα συνεχιστούν πιθανόν για μία ακόμα εβδομάδα. Εν συνεχεία θα ακολουθήσουν οι πρώτες συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, σχετικά με τις οποίες μίλησε στο Soccerlive ο προπονητής της ομάδας, Στέφανος Σοϊλεμές.

«Είχαμε μία δύσκολη χρονιά η οποία όμως κρίνεται επιτυχημένη, καθώς ο πρώτος στόχος που ήταν η παραμονή επιτεύχθηκε και, μάλιστα, σχετικά εύκολα. Ουσιαστικά η φετινή ομάδα ήταν μία συνέχεια των προηγούμενων δύο σεζόν, αρχικά εκείνης που διεκόπη από την πανδημία και στη συνέχεια της περσινής που πανηγυρίσαμε την άνοδο» σχολίασε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάθε φορά όταν τελειώνει μία σεζόν, ξεκινάει και η συζήτηση για το μέλλον. Θεωρώ πως και η διοίκηση θέλει να συνεχίσουμε. Σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο ο Άγιος Θωμάς, από εκεί και πέρα εξαρτάται κάθε φορά και από το πως μπορούμε να το πάμε σε άλλο επίπεδο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35