social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βήμα προς τη σωτηρία ο Άρης Χολαργού, 2-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Βήμα προς τη σωτηρία ο Άρης Χολαργού, 2-0 τον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Πολύτιμο «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άρης Χολαργού, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του ΑΟΝ Αργυρούπολης για την 22η αγωνιστική.

Έτσι, έκανε βήμα προς τη σωτηρία του, στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ. Επί της ουσίας η ομάδα του Ν. Λιβαθινού «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο. Στο 17' ο Μαρκάκης βρήκε δίχτυα με σουτ από το ύψος του πέναλτι σε φάση διαρκείας για το 1-0, ενώ στο 39' ο Κωνσταντινίδης σκόραρε με πλασέ μετά από ωραία ενέργεια του Μπορτσέφσκι για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο ματς, πίεσαν κυρίως με στατικές φάσεις, όμως δεν μπόρεσαν έστω να μειώσουν.

Διαιτητές: Θώμογλου, Ρούσσος-Αργυριάδης

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νίκος Λιβαθινός): Κουλλόλι, Κεφαλάς, Μπορτσέφσκι, Καλαβρυτινός, Χατζής, Κασνέτσι, Σταμπουλής, Ξύδης (84' Παντελίδης), Παντελής, Γαλάτης (36' λ.τρ. Κωνσταντινίδης), Μαρκάκης (90' Ναστούλης)

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Μπουγάς): Κατράνας, Λαγανάς, Τριτσινιώτης (46' Ξηροκώστας), Δρακούλης (84' Ρώσσης), Μπιρτσάι, Κυργοτάσης (62' Καλφοδήμος), Νταλλής, Μαρούντας, Ρίκης (62' Σύλλας), Ρούσσος, Μιχαηλίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35