social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πλησίασε η Κηπούπολη, 3-0 τον Ιπποκράτη

Πλησίασε η Κηπούπολη, 3-0 τον Ιπποκράτη

Στον έναν βαθμό από την κορυφή βρίσκεται, πλέον, η Κηπούπολη, που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την ήττα των Λύκων Χαϊδαρίου από τον Ατρόμητο Χαλανδρίου.

Η ομάδα του Χρ. Παλλίδη επικράτησε με 3-0 του Ιπποκράτη σε γειτονικό ντέρμπι για την 22η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Το σκορ άνοιξε ο Νένδος στο 31ο λεπτό με σουτ από διαγώνια θέση (1-0). Στο 47' ο Ηλιόπουλος με σουτ μετά από πάσα του Νένδου έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά μετά (57') ο Πανίδης πέρασε και τον γκολκίπερ Πολίτη, δεχόμενος θαυμάσια κάθετη πάσα από τον Καλαμοτουσάκη και πλάσαρε για το 3-0. Στο 71' σημειώθηκαν δύο αποβολές με απευθείας κόκκινη κάρτα, μία για κάθε ομάδα. Την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Καχίτζε για αντιαθλητική συμπεριφορά απέναντι σε αντίπαλο, ενώ τον ακολούθησε και ο Μάζης για υβριστική φράση. Αποβλήθηκε, επίσης, ο Παούρης από τον πάγκο της Κηπούπολης.

Διαιτητές: Τζανόγλου, Τζίβρας-Λαρίσης

ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ (Χρήστος Παλλίδης): Γονιδάκης, Μπίσκος (62' Φαρμάκης), Ζαρναβέλης (46' Αθανασόπουλος), Χαϊδάς (39' λ.τρ. Καλαμοτουσάκης), Σαββουλίδης, Κούτρης, Πανίδης, Καλέμης (84' Βογιατζής), Ηλιόπουλος (62' Τζαρέλλας), Νένδος, Μάζης

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Λέμης, Πατέλης, Καχίτζε, Κομνηνάκης, Τσόκου (46' Χήρας), Παπαλαίος (62' Μηδέλλιας), Τσιργιώτης, Νεστουράι, Σοφός, Ντονικιάν.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35