social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Βήμα» σωτηρίας ο Αστέρας Γλυφάδας, 5-2 τον Ιπποκράτη στο Περιστέρι

«Βήμα» σωτηρίας ο Αστέρας Γλυφάδας, 5-2 τον Ιπποκράτη στο Περιστέρι

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο Αστέρας Γλυφάδας πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, όπου επιβλήθηκε με 5-2 του Ιπποκράτη και έκανε βήμα παραμονής στη Β’ ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Χρ. Μπαλαφούτης άνοιξε το σκορ με πλασέ μετά από λάθος στην άμυνα (0-1), ενώ στο 21’ ο Χρυσικός με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0-2. Στο 36’ ο Παπαλάιος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Λώλου και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2, για να ακολουθήσουν δύο γρήγορα γκολ των φιλοξενούμενων με την έναρξη του δευτέρου μέρους.
Στο 51’ ο Παπακωνσταντίνου με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-3 και στο 58’ ο Χρυσικός με πλασέ σημείωσε το 1-4. Το 1-5 έγινε στο 81’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιτωράτου, για να γίνει το τελικό 2-5 από πλασέ του Λέμη πάνω από το σώμα του Λώλου στο 84’.
Διαιτητές: Κασίδης, Κόλλιας-Κοκκίνης
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Λέμης, Ζευγούλας, Παλασκώνης, Κομνηνάκης, Τσόκου, Παπαλάιος, Τσιργιώτης, Μηδέλλιας, Χήρας (56’ Νεστουράι), Ντονικιάν (76’ Ανδριώτης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Λώλος, Μπαρλαμπάς, Παπαμιχάλης (46’ Α. Μπαλαφούτης), Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Καραφωτιάς (56’ Βιτωράτος), Παπακωνσταντίνου (74’ Κόντος), Χρ. Μπαλαφούτης, Χρυσικός, Καλαντζής.


Σχετικά άρθρα

Παλαιό Φάληρο: Τελευταίο δίτερμα και αποχαιρετιστήριο δείπνο

ΕΠΣΑ: Δράση μόνο στην Α' κατηγορία το τριήμερο της Αποκριάς και την 25η Μαρτίου

ΜΑΤΣΑΡΑ και ΑΠΙΘΑΝΟ φινάλε με νικητή τον Άγιαξ Ταύρου, 3-2 τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35