social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΜΑΤΣΑΡΑ και ΑΠΙΘΑΝΟ φινάλε με νικητή τον Άγιαξ Ταύρου, 3-2 τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων!

ΜΑΤΣΑΡΑ και ΑΠΙΘΑΝΟ φινάλε με νικητή τον Άγιαξ Ταύρου, 3-2 τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων!

Με «λυτρωτή» τον Κλεάνθη Στρέφη, ο τιμωρημένος Άγιαξ Ταύρου επικράτησε με 3-2 του Ολυμπιακού Νέων Λιοσίων στο Ελληνικό και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ στους τρεις πόντους. Παράλληλα, δίνει την ευκαιρία στην Αγία Παρασκευή να ξεφύγει.


Το 1-0 έγινε στο 27’ με συρτό σουτ του Γκαρδιακού έπειτα από κακή απομάκρυση της αντίπαλης άμυνας. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με τον αέρα και τη βροχή να βάζουν πολλά εμπόδια. Ειδικά οι ισχυροί άνεμοι «συντρόφευσαν» τους ποδοσφαιριστές μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Η είσοδος του Νικολάου ήταν το «κλειδί» για τους «ερυθρόλευκους» που στο 49’ ισοφάρισαν σε 1-1 με εκείνον σκόρερ και… ασίστμαν τον Τσουκαλά. Οι γηπεδούχοι έφθασαν στο 2-1 στο 69’ με τον Στρέφη να παίρνει το «ριμπάουντ» ύστερα από την δύσκολη επέμβαση του Σκιαθίτη στο φάουλ του Μαρούση. Μάλιστα, ο Θαναηλάκης θα μπορούσε να υπογράψει το 3-1 στο 73’ και το 84’, όμως πρώτα ο Σκιαθίτης και στη συνέχεια η σκέψη του να σκάψει την μπάλα με την εστία κενή, άφησαν «ζωντανή» την ομάδα του Λάκη Σμυρνή.

Ετσι, στο 89’ ο Γκαβζίδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Νικολάου, ξανά, πέτυχε το πολύτιμο τέρμα για τον Ολυμπιακό που φάνηκε να παίρνει το 2-2! Ομως, ο Στρέφη είχε αντίθετη άποψη για ακόμα μια φορά και έπειτα από νέο φάουλ του Μαρούση βγήκε στην πλάτη της άμυνας για το τελικό 3-2 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατοίκος Κ., Βαμβακάς Μ. - Ανδρέου
George
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Ιωάννης Γαζής): Ηρακλής Αλ., Χασιώτης, Στρέφη, Ηρακλής Ανδρ., Μαρούσης, Σέχου Η. (90’ Αλεξόπουλος), Μπαρμπαλιάς (52’ Σωτηρόπουλος), Βλάμης, Μυτακίδης (52’ Θαναηλάκης), Γκουτσούλας (82’ Κατσής), Γκαρδιακός (90’ Καβαλλάρης).
George
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. ΛΙΟΣΙΩΝ (Λάκης Σμύρνης): Σκιαθίτης, Λαμπρόπουλος (81’ Βασιλάκος), Φραγκόπουλος, Μιχαηλίδης, Λένγκα, Μπιλικαΐδης (46’ Τσάτσα), Τσουκαλάς, Γανώτης, Γιαταγανάκης (62’ Λευκαδίτης), Γκαβζίδης, Ζέρβας (46’ Νικολάου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35