social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πάλεψε ο ΑΟ Βύρων, νίκησε ο ΑΟ Καλαμακίου (3-2)

Πάλεψε ο ΑΟ Βύρων, νίκησε ο ΑΟ Καλαμακίου (3-2)

Παιχνίδι με πέντε γκολ και ωραίο ρυθμό έγινε στο γήπεδο Καλαμακίου, όπου ο τοπικός ΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-2 απέναντι στον ΑΟ Βύρων και εδραιώθηκε στο… πάνω διάζωμα της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Από την άλλη, οι κυανέρυθροι πάλεψαν το παιχνίδι παρότι βρέθηκε να χάνουν με 3-0, όμως στο τέλος δεν μπόρεσαν να προσθέσουν στη συγκομιδή τους κάποιο βαθμό.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Ζαχαρίου (1-0), στο 49’ ο Γαλιατσάτος με σουτ σημείωσε το 2-0 και στο 57’ ο Χατζηστεργίου έγραψε το 3-0, επίσης με σουτ. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε απόσταση… βολής με δύο γκολ του Σταυρακάκη μέσα σε ένα δεκάλεπτο, με μακρινό πλασέ στο 65’ (3-1) και με κοντινό πλασέ στο 75’ (3-2), όμως δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια, παρότι είχαν με τον ίδιο παίκτη καλή ευκαιρία στο 90’ όπου αστόχησε μετά από γύρισμα του Μίλλερ.
Διαιτητές: Μαράνος, Σερεβέτας-Λεονταρίδης
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Απόστολος Καφτάνης): Γεωργούσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσάτος, Ζαχαρίου (64’ Μ. Παππάς), Σταματίου, Κυργοτάσης (38’ Παυλίδης), Παπαϊορδάνου, Λάιος (73’ Μπιζιργιάννης), Χατζηστεργίου (73’ Φουστέρης), Γιανναράκος, Σαλιτάι (46’ Κάλλος)
ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Γαλάνης, Στροφυλλάς (64’ Λιάτσος), Πουρνάρας (69’ Μίλλερ), Παππάς, Καρδαμίτσης, Καρούσος (54’ Ιωακειμίδης), Τρυφέρης (64’ Θεοδώρου), Σταυρακάκης, Λαζάρου (54’ Γιαννακόπουλος), Δημάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35