social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκησε και τον… κακό της εαυτό της η Διάνα, 2-0 το Ηράκλειο

Νίκησε και τον… κακό της εαυτό της η Διάνα, 2-0 το Ηράκλειο

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Διάνα (2η, 69 βαθμούς) έκαμψε την αντίσταση του Ηρακλείου (10ο, 34 βαθμούς) και ελπίζει σε «γκέλα» της Νέας Ιωνίας στα τελευταία δυο παιχνίδια, ώστε να «κόψει» πρώτη το νήμα για την 1η θέση του 2ου ομίλου. Με τον Δημήτρη Αποστόλου στον πάγκο, πλέον, η Ένωση που έδωσε και το «βάπτισμα του πυρός» σε αρκετά παιδιά της Κ-17.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

 

Μόλις στο 10’ ο Κωνσταντινίδης βρήκε τον Φάρο μέσα στην περιοχή και εκείνος με ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ έφθασε τα 22 τέρματα στη σεζόν! Στη συνέχεια δεν σημειώθηκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με τον Κωνσταντινίδη να μην «πιάνει» καλά το σουτ στο 40’ από ευνοϊκή θέση, ενώ οι «νερατζούρι» καιροφυλακτούσαν όσο το 1-0 παρέμενε και βλέποντας την Διάνα να μην παίζει με τη συνηθισμένη ένταση.

 

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια και με την είσοδό του, ο Πάνος Καζάκος είδε τον Βαμβακά να μπλοκάρει το πλασέ του εξ’ επαφής και στο 60’ να σταματάει τον Ποντικάκο σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Στο 63’ ο Βότσιος σημείωσε την μεγαλύτερη φάση του Ηρακλείου με το δυνατό σουτ να καταλήγει κόρνερ. Στο 68’ ούτε ο Φάρος κατάφερε να νικήσει τον Βαμβακά σε τετ α τετ, κάτι που έγινε τελικά στο 86’ έπειτα από διείσδυση του Αλεξ. Καζάκου και «τσίμπημα» του δίδυμου αδερφού του, Πάνου, από το μισό μέτρο για το τελικό 2-0!

 

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σταθόπουλος Α., Γκέτσος Ι. - Μπάγιας Ι.

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Θεοδωρόπουλος, Παπαδόπουλος (67’ Πανίδης), Γιαννουλάκης, Νίκολι, Γεωργιάδης, Μπαρδάκης, Καζάκος Αλ. (87’ Παπαντζίμας), Κωνσταντινίδης, Ζώης (55’ Καζάκος Π.), Φάρος, Ποντικάκος.

 

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Δημήτρης Αποστόλου): Βαμβακάς, Καλογερής (76’ Ρεθυμνιωτάκης), Τζίδρας, Νταής, Νταλένγκα, Καρώνης, Καριατλής, Καφετζής (61’ Λεοντόπουλος), Μπάκας, Ναούμ (90’ Μπαφατάκης), Βότσιος (90’ Μαλανδρής).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35