social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Άγιος Δημητριος πέρασε από τον Κόκκινο Μύλο, 1-3 τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Ο Άγιος Δημητριος πέρασε από τον Κόκκινο Μύλο, 1-3 τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη

Με το διπλό από το γήπεδο των Κάτω Αχαρνών πέρασε ο Άγιος Δημήτριος, επιβλήθηκε με 3-1 επί τού Απόλλωνα, σε μια έδρα όπου πέρσι έχασε το πρωτάθλημα.

ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛΙΑΦΑ

Δεν είχε καλό ρυθμό το ματς με την εκκίνηση του, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους. Στο 15' η πρώτη καλή ευκαιρία, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, όπου ο κίπερ του Αγίου Δημητρίου απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ, στη συνέχεια τραυματίστηκε -ευτυχώς ελαφρά - με το πέσιμο του. Οι γηπεδούχοι που είχαν το κίνητρο ανέβασαν ρυθμό μετά το 25', και έπαιξαν καλή μπάλα μέχρι το ημίχρονο. Στο 31' ο Κιρτζιαλίδης πάτησε περιοχή, πλασαρε σωστά, ωστόσο ο Κορδας απομάκρυνε τον κίνδυνο. Λίγο αργότερα, στο 35', ο κίπερ των φιλοξενούμενων δεν είχε απάντηση στο εξαιρετικό πλασέ του Καλομοίρη, με το οποίο έγινε το 1-0. Πολύ όμορφο σε εκτέλεση το τέρμα που ισοφάρισε η Μπάρτσα στο 42'. Ο Ερμαλ υποδέχθηκε άριστα την μπάλα, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο, και με ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Στην επανάληψη φάνηκε η ποιοτική διαφορά των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ευτύχησαν να βρουν ακόμα δύο γκολ για το 3-1. Καλή, από την άλλη, και η ομάδα του Απόλλωνα, δεν του βγήκε το παιχνίδι, ενώ άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Στο 67' ο Βλάμης έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με κοντινή κεφαλιά, στην τελευταία φάση, με πλασέ, ο Μισάνι κλείδωσε το τρίποντο, το οποίο διατήρησε την ομάδα του Αγίου Δημητρίου στην τρίτη θέση.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκάρης με βοηθούς τους Ματσούκα και Πρίντζιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΦΝΗ (Μάρκος Μαυρομάτης) Δράκο, Βλαχονικολέας, Αμπεντινάι, Ασημακόπουλος, Χασκής, Μάλκο, Κιρτζιαλίδης, Χρήστου, Δημητρόπουλος (72' Νόκα), Πετανάι, Καλομοίρης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Σταύρος Παπανδρέου) Κορδάς, Κοζάκης, Τζινευράκης (46' Κοτσοβός), Λεονάρντο, Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης (88' Πλατέλλας), Βλάμης, Βαφειάδης (61' Νομικός), Κασπίρης, Ερμάλ (72' Μιτσάνι).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35