social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Χαρακίρι» ο Κολωνός, 1-1 με Υμηττό

«Χαρακίρι» ο Κολωνός, 1-1 με Υμηττό

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από τεράστια προσπάθεια σε όλο το ενενηντάλεπτο, ο Κολωνός βρήκε το γκολ που έψαχνε για να πάρει το προβάδισμα.

Κι, όμως, ο Υμηττός πρόλαβε να ισοφαρίσει και να υποχρεώσει τον αντίπαλό της να περιοριστεί στον βαθμό που δίνει το ισόπαλο 1-1.

Στο γήπεδο της Ακαδ. Πλάτωνος για την 24η αγωνιστική έγινε ένα αμφίρροπο ματς, στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και το ισχυρότερο κίνητρο για τους βαθμούς. Στο 91ο λεπτό ο Κωστάλας με φάουλ στο «παραθυράκι» της εστίας σημείωσε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, όμως δύο λεπτά μετά (93') ο Παπαζαφείρης ισοφάρισε με σουτ, δίνοντας τον βαθμό στους «πορτοκαλί».

Διαιτητές: Λιαμπότης, Πάσκος-Γεωργίου

ΚΟΛΩΝΟΣ (Αργύρης Παπακώστας): Ροκανάς, Ρώσση, Μποντοζάκης (50' Σταυράτης), Τζωρτζάτος, Χριστοφόρου, Δαρζέντας (46' Συριόπουλος), Τοσούνι (67' Παππάς), Ράσα, Κωστάλας, Σκεύης, Ίμπρο (60' Λουφάκης)

ΥΜΗΤΤΟΣ (Θανάσης Παύλοβιτς): Βογιατζής, Πετρόπουλος (46' Βουτάς), Ντάτσι (80' Τσιρίκος), Λιακόπουλος, Κίλιας, Κακούρης (65' Ουκάι), Μασκλαβάνος (65' Κόρμπης), Μοροσάνου (28' λ.τρ. Παπαζαφείρης), Μανούσος, Διακονής, Κουφογιάννης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35