social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άνετα στην «Αλεπότρυπα» ο ΠΟ Ψυχικού, 4-1 τη Δόξα Γκύζη

Άνετα στην «Αλεπότρυπα» ο ΠΟ Ψυχικού, 4-1 τη Δόξα Γκύζη

Παραμένει με αξιώσεις ο ΠΟ Ψυχικού στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου μέσα από τον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Για την 24η αγωνιστική η ομάδα του Β. Ιντζέκαρου πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της «Αλεπότρυπας», όπου επιβλήθηκε με 4-1 της αξιόμαχης Δόξας Γκύζη.

Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σπυροπάλι επιχείρησε να γυρίσει την μπάλα στον γκολκίπερ Ματσούκα, οι δυο τους δεν συνεννοήθηκαν καλά και, έτσι, η μπάλα κατέληξε στην εστία της ομάδας του για το 0-1. Στο 55' ο Γεντίκης σημείωσε το 0-2 με σουτ, στο 63' ο Μαραβελάκης με κοντινό σουτ έκανε το 0-3 και στο 70' ο Κόττης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4. Το μόνο που μπόρεσαν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν για το τελικό 1-4 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Κούρος με πλασέ.

Διαιτητές: Σ. Νικολάου, Τσάτσιος-Γεωργιτσόπουλος

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ματσούκας, Συριανός, Μαρκάκης (77' Κούσα), Σπυροπάλι (60' Κουτσουράκης), Καρίκης, Βεργής, Μπουρολιάς (64' Σταμάτης), Ντερντές, Μαργαρίτης (77' Χιωτάκης), Τσώνης, Κούρος

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Χρανιώτης, Ηλιακίδης (64' Ρίζος), Γιατράκος (58' Γραμμένος), Τσελίκας, Τσίκος, Καραγιάννης, Γεντίκης (58' Κόττης), Μακρίδης, Σπυριδάκης (64' Γκολέμης), Μαραβελάκης (64' Κούκκος), Σανιάνγκ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35