social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανάξια πρωταθλήτρια της Γ' ΕΠΣΑ η ΑΕ Μεταμόρφωσης

Πανάξια πρωταθλήτρια της Γ' ΕΠΣΑ η ΑΕ Μεταμόρφωσης

Οι κόποι μιας χρονιάς αποφέρουν καρπούς.

Η διοίκηση Δρακουλαράκου στο περσινό τελευταίο ματς με την Αθηναϊδα είχε δώσει υπόσχεση ότι η ΑΕ Μεταμόρφωσης θα επιστρέψει και ένα χρόνο μετά το πετυχαίνει. Ο σύλλογος από τα βόρεια προάστια μετά τη χθεσινή (6/4) νίκη του κόντρα στον Φωστήρα Καισαριανής εξασφάλισε και μαθηματικά την πρώτη θέση πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα και την επιστροφή στην Β' ΕΠΣΑ. Οι παίκτες του Γιάννη Γρίμμα σε όλη τη χρονιά με τη σταθερότητα τους έδειξαν ότι δικαίως αξίζουν να επιστρέψουν στην δεύτερη κατηγορία αφού ήταν στην πρώτη θέση και δεν... γκρεμίστηκαν ποτέ από εκεί. Στα του αγώνα τώρα, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28' με τον Γκιόκα, ωστόσο στο 32' ο Ομάρ Τουρέ έκανε το 1-1. Η Μεταμόρφωση έδειξε υπομονή στο παιχνίδι της και αφού εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο 63 οπου αποβλήθηκε ο Κιούσης βρήκε το τρόπο να πάρει τη νίκη χάρη σε γκολ του Ζάχαρη στο 89'.

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμμας) Σταυρακάκης, Παπαβασιλείου, Μπασόκι (80' Φάττι), Ψαρρής (90' Μιγκάκης), Σαλούστρος Θ., Ζαχαρης, Καραγιαννίδης, Παπαρδάκης (90' Τόλιας), Καραβανας (90' Χατζηιωαννίδης), Ομάρ, Μπαντίνογλου (57' Γιατράς).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Αθανασίου, Χατζηστεφάνου, Ντιρλής, Κούκος, Κομπορόζος, Κιούσης, Τραϊτοράκης, Γιαννόπουλος Κουσούλας (80' Κοντομήτρος), Γκιόκα, Μηνογιάννης (85' Κρούσκας).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35