social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Προτελευταίο εμπόδιο, προτελευταία ευκαιρία...

Α' ΕΠΣΑ-2ος όμιλος: Προτελευταίο εμπόδιο, προτελευταία ευκαιρία...

Οι πιθανότητες να αλλάξει δραματικά κάτι στην κορυφή του 2ου ομίλου είναι πλέον... συγκεκριμένες.

Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου», η Κυπελλούχος Νέα Ιωνία έχει μπροστά της ένα προτελευταίο εμπόδιο να προσπεράσει και αυτό είναι της Αγίας Ελεούσας την οποία θα υποδεχθεί αύριο (14/4). Προτελευταία είναι, αυτονοήτως, και η ευκαιρία για τη Διάνα Ηλιούπολης να δει την «αντίζηλό» της να «στραβοπατεί», αρκεί βεβαίως να μην το πάθει εκείνη στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος» απέναντι στο -επικίνδυνο λόγω έλλειψης πίεσης- Παλαιό Φάληρο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μάχες στα χαμηλά «πατώματα» της κατάταξης, «καίγονται» για νίκη τα Μελίσσια που υποδέχονται τα Σούρμενα, ο Απόλλων Χαλανδρίου δεν μπορεί να σκέφτεται τίποτ' άλλο πέρα από τη νίκη στην Πεύκη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Άγιο Ιερόθεο που φιλοξενεί σήμερα (13/4) τη Δάφνη Π. Φαλήρου. Τη νίκη χρειάζεται η Δόξα Βύρωνος κόντρα στο Χαλάνδρι, ενώ θετικό αποτέλεσμα θέλουν και οι Άγ. Ανάργυροι στο Ηράκλειο.

Τέλος, στο κυνήγι της 3ης θέσης ο Άγιαξ Ταύρου υποδέχεται τον Αθηναϊκό, σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό άγχος για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο:

a2.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35