social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άλμα... παραμονής ο Ήφαιστος Περιστερίου 4-2 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Άλμα... παραμονής ο Ήφαιστος Περιστερίου 4-2 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Μετά τη νίκη κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου, ο Ήφαιστος έκανε νέο... άλμα παραμονής αφού επικράτησε με 4-2 της Θύελλας Αγίου Δημητρίου.

Το πρώτο ημίχρονο πέρα από τα 4 γκολ, υπήρχαν πολλές φάσεις και για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι με την εκτέλεση κόρνερ του Τρακόση, ο Λάγγας έκανε τη κεφαλιά αλλά ο Χαλκιάς δεν κατάφερε να μπλοκάρει και με τους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ στο 12ο λεπτό. Το 2-0 προήλθε από την λάθος κεφαλιά του Μπαρδώσα, ο Σκούμας με προβολή πρόλαβε τον Χαλκιά να περάσει τη μπάλα από πάνω και με ένα εξαιρετικό τελείωμα με τον τακουνάκι σε κλειστή γωνία διπλασίασε τα τέρματα στο 21ο λεπτό. Κι άλλο γκολ από κόρνερ στον αγώνα αλλά αυτή τη φορά από την Θύελλα Αγίου Δημητρίου! Ο Πατρίκιος εκτέλεσε και με κεφαλιά του Τσαγκογιώργας κέρδισε τον Μπότο που δεν πρόλαβε να την διώξει στο 33ο λεπτό. Το 40' ο Σκούμας είχε δοκάρι με ωραία ατομική ενέργεια προς τη μεγάλη περιοχή.Τέλος, ειχαμε κερδισμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους από τον Πατρίκιο, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-2 στο 45+2.Το δεύτερο ημίχρονο συνέχισε από εκεί που σταμάτησε, με τις δύο ομάδες να καραδοκούν τις εστίες των αντιπάλων τους. Στο 69ο λεπτό, ο Φουκούλης με σέντρα έδωσε στον Λάγγα και με προβολή βρήκε τον Σκούμα και με πλασέ έδωσε προβάδισμα ξανά στους γηπεδούχους. Σε παράσταση "one man show" εξελίχθηκε η υπόθεση, ο Σκούμας να ωραίο σουτ στο "Γ" του Χαλκιά να σημειώνει το χατ-τρικ και το 4-2 στο 86ο λεπτό.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καπίρης Μ., Βλατάκης Ν. - Συνεφιάς Ν.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ. (Γιάννης Χλωρός): Μπότος, Ράπτης (60' Φουκούλης), Βλάχος, Μπούρσαλης (88' Σταυρόπουλος), Αγοραστός, Λιούκας, Σκούμας, Τρακόσης (60' Κολονέρος), Πάζα, Λάγγας (88' Ρέτσος), Γονής (88' Κέσκος)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Ηλίας Τζεμόπουλος): Χαλκιάς, Πατρίκιος Γ., Νταλάκας, Γαλάνης, Μπαρδώσας (70' Δημητρίου), Μπεχράκης, Λαγοπάτης, Τσαγκόγιωργας (82' Σασάν) , Φραγγεδάκης, Πατρίκιος Ε., Χίος (90' Ταχμαζίδης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35