social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Διπλό παραμονής στην Καισαριανή ο Πανερυθραϊκός (0-1 τον  Αστέρα)

Διπλό παραμονής στην Καισαριανή ο Πανερυθραϊκός (0-1 τον Αστέρα)

Σπουδαία νίκη για τον Πανερυθραϊκό μέσα στην Καισαριανή που επικράτησε με 0-1 του πρωταθλητή Αστέρα Καισαριανής.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητρίου είχε μεγαλύτερο κίνητρο σε σχέση με τους γηπεδούχους που παρατάχθηκαν με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεση τους αφού αρκετά από τα βασικά τους στελέχη έμειναν εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες.

Με τη νίκη αυτή ο Πανερυθραϊκός βρίσκεται στην ασφαλή 11η θέση ωστόσο θέλει νίκη στο τελευταίο ματς με τον Άγιο Θωμά για να είναι σίγουρος ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα για σωτηρία.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 41' ο Απειρανθίτης με πλασέ, με τους γηπεδούχους να θεωρούν ότι η φάση ξεκίνησε από χέρι.

Διαιτητής ήταν ο Αρβανίτης με βοηθούς τους Σταυρόγλου και Ρούσσο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος) Φουτράκης, Τσιμπριμάνης (68' Βουτυράς), Μαχαιράς (46' Πάλμος), Χασιώτης, Κάρδαρης, Κουκοβίνης (83' Βασιλείου), Ρεντζής, Θεοδώρου (68' Γρυπάρης), Παπούλιας (46' Ψαραδέλης), Σταμούλης, Σμυρνάκης.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Γιάννης Δημητρίου) Μολφέσης, Σουμελίδης, Πλατσατούρας, Λώλος, Μπαλής (55' Βαλλιάνος), Πιπεράς, Λουκάς, Απειρανθίτης, Φραγκάκης (74' Αραμπατζής), Τζώρτζης (90+1' Καφετζής), Μουμουρης (46' Βαρκαρώτας (74' Κατσάρας)).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35