social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σταθερά στη διεκδίκηση ο ΠΟ Ψυχικού, 3-0 τον Βύρωνα

Σταθερά στη διεκδίκηση ο ΠΟ Ψυχικού, 3-0 τον Βύρωνα

Στο γκρουπ των ομάδων που «ονειρεύονται» άνοδο στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου είναι σταθερά και ο ΠΟ Ψυχικού.

Η ομάδα του Β. Ιντζέκαρου πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά με 3-0 απέναντι στον Βύρωνα, ο οποίος δεν μπόρεσε να ενισχύσει τη συγκομιδή του στη μάχη που δίνει για τη σωτηρία.

Πρωταγωνιστής για τους πράσινους ήταν ο Σανιάνγκ, ο οποίος στο 39ο λεπτό κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Σπυριδάκης για το 1-0. Στο 62ο λεπτό ο Σανιάνγκ έγινε... εκτελεστής και με πλασέ σημείωσε το 2-0, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας το «τρίποντο» για την ομάδα του. Στο 67' ο Γεντίκης είχε δοκάρι με σουτ από θέση εκτός περιοχής και στο 75' ο Τσίκος με κεφαλιά σε κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Χριστοδούλου, Μπακογιάννης-Κοκκίνης

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Βαγγέλης Ιντζέκαρος): Σπανός, Ηλιακίδης, Γιατράκος (46' Γεντίκης), Τσελίκας, Τσίκος (78' Κούκος), Καραγιάννης, Κόττης (46' Γραμμένος), Μακρίδης (56' Ρίζος), Σπυριδάκης (78' Τρυφωνίδης), Μαραβελάκης, Σανιάνγκ

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Λιάτσος, Ιωακειμίδης, Πουρνάρας, Παππάς, Ντζιμάνης, Ζώτος (57' Καρασπύρος), Καρδαμίτσης, Σταυρακάκης, Σκέμπι (46' Μίλλερ), Καρούσος (81' Καλιανιώτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35