social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Τελευταίο «τζαρτζάρισμα» για μία καλύτερη θέση

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Τελευταίο «τζαρτζάρισμα» για μία καλύτερη θέση

Στον 1ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΑ τα... βασικά έχουν ξεκαθαρίσει επί της ουσίας εδώ και καιρό.

Ο Αστέρας Καισαριανής είναι επισήμως πρωταθλητής από τις αρχές Μαρτίου, ενώ το... τρένο της σωτηρίας πέρασε και δεν έκανε στάση για Άγιο Θωμά, Αθηναΐδα και Θύελλα Αγ. Δημητρίου. Εκείνο που μένει να αποσαφηνιστεί την τελευταία αγωνιστική, που ως επί το πλείστον θα πραγματοποιηθεί αύριο (21/4), είναι ποιες δύο ομάδες θα τερματίσουν στις ισάριθμες θέσεις που θα οδηγήσουν σε μπαράζ κατάταξης και... αναμονή.

Σε πιο δυσχερή θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός Λιοσίων, καθώς χρειάζεται μόνο νίκη στον Χολαργό και συγχρόνως ήττα του ΑΟ Περιστερίου από τον Άρη Καλαμακίου για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Από την πλευρά του, ο Όμιλος με νίκη πιθανόν να «καθαρίσει» από αύριο με την παραμονή του στην Κατηγορία, αρκεί είτε να χάσει βαθμούς ο Πανερυθραϊκός απέναντι στον ουραγό Άγιο Θωμά είτε να ηττηθεί ο Ήφαιστος Περιστερίου στον Άλιμο από τους Τράχωνες. Βεβαίως, Ήφαιστος και Πανερυθραϊκός κρατούν τις... τύχες τους στα χέρια τους!

Η αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής ανοίγει σήμερα με την αναμέτρηση του ΠΑΟ Ρουφ με τον Αστέρα Καισαριανής και με το τοπικό ντέρμπι του Αγ. Δημητρίου (Θύελλα VS Μπάρτσα), ενώ εξίσου αδιάφορα από βαθμολογικής άποψης είναι τα παιχνίδια του Απόλλωνα Αθηνών/Δάφνης με τον Κένταυρο Βριλησσίων, όπως και του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης με την Αθηναΐδα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο:

a1.png


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35