social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το φοβερό Καματερό πέρασε κι απ' την Αργυρούπολη (1-0 τη Λαύρα)

Το φοβερό Καματερό πέρασε κι απ' την Αργυρούπολη (1-0 τη Λαύρα)

Σε θέση... μπαράζ ανόδου βρίσκεται από σήμερα (20/4) το εντυπωσιακό Καματερό, που προχωράει με... πατημένο το γκάζι και διεκδικεί επί ίσους όροις την άνοδο στην Α' ΕΠΣΑ μέσα από τον 3ο όμιλο της Β' Κατηγορίας!

Σε ένα από τα σημαντικά ματς της 26ης αγωνιστικής, η ομάδα του Γ. Τζώτζη πέρασε νικηφόρα από το δεύτερο γήπεδο Αργυρούπολης, επικρατώντας με 1-0 της σκληροτράχηλης Λαύρας χάρη σε γκολ που σημειώθηκε λίγο πριν την ανάπαυλα. Ήταν το δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους όταν ο Μαυροειδής εκτέλεσε κόρνερ και ο Παππάς με κεφαλιά νίκησε τον Τσιώση για το 0-1! Στον αγωνιστικό χώρο έγινε ένα παιχνίδι με πολλές δυνατές μονομαχίες και πάθος για το αποτέλεσμα. Μάλιστα, σε μία από τις διεκδικήσεις της μπάλας, στο 38ο λεπτό, τραυματίστηκε ο Φώτης Τσουτσάνης στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ασκληπιειό της Βούλας.

Διαιτητές: Κατοίκος, Τσολακίδης-Μητροφάνης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Γιάννης Χατζηράπτης): Τσιώσης, Φωτουλάκης, Μυλωνίδης (46' Βουλτσίδης), Τσαπατσάρης (85' Αγγελακόπουλος), Ασωνίτης, Πολυμερόπουλος, Μαυρόπουλος, Καρκάνης, Κοκοβίδης (81' Ζαρμακούπης), Ηλιόπουλος, Λιάπας

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιώργος Τζώτζης): Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, Κουμπάρος, Τσουτσάνης (38' λ.τρ. Χαιρετάκης), Παππάς, Νικολάου (75' Πέτρου), Μπινέρι, Καλογερής (75' Παπαϊωάννου).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35