social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Buzzer beater» ο Αστέρας Γλυφάδας, 3-2 την Αναγέννηση στην Πετρούπολη!

«Buzzer beater» ο Αστέρας Γλυφάδας, 3-2 την Αναγέννηση στην Πετρούπολη!

Με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας Γλυφάδας επικράτησε με 3-2 της Αναγέννησης στην Πετρούπολη και βρίσκεται «αγκαλιά» με την παραμονή στη Β' ΕΠΣΑ.

Από την άλλη, έγινε ακόμη πιο δύσκολη η υπόθεση «σωτηρία» για τους πράσινους, καθώς απομένουν τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του Πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 17ο λεπτό με προβολή του Γιαννακόπουλου (0-1), με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε ανατροπή χάρη σε γκολ που πέτυχαν ο Κωνσταντόπουλος με πλασέ στο 28' (1-1) και ο Νάτσης με σουτ από θέση εκτός περιοχής στο 38' (2-1). Ο Αστέρας ευτύχησε να ισοφαρίσει πριν την ανάπαυλα (44') έπειτα από γκολ που σημείωσε ο Χρυσικός με σουτ από θέση εκτός περιοχής (2-2).

Στο δεύτερο μέρος οι Γλυφαδιώτες κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν τον βαθμό, αλλά να φτάσουν και στο νικητήριο γκολ στο 94', με τον Καλαντζή να το «υπογράφει» με πλασέ σε τετ α τετ με τον Παππά.

Διαιτητές: Καπίρης, Κούλης-Αργυριάδης

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΤΡ. (Κώστας Ζαμπέτας): Παππάς, Μπόκτορ, Παπαχρήστος (88' Βάννας), Ζαμπάκας (65' Μαχαίρας), Κουμεντάκος, Κωνσταντόπουλος (65' Σχίζας), Ανδριτσόπουλος, Γαλάρης, Νάτσης (77' Ντίνος), Παναγιωτόπουλος, Θαναηλάκης (65' Βαφειάδης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦ. (Νίκος Τσαμπίρας): Λώλος, Βένιος (46' Τριανταφυλλάκης), Κόντος (34' λ.τρ. Γεωργίου (60' Βιτωράτος)), Μπακαλιάνος, Μαντικόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καραφωτιάς, Παπακωνσταντίνου, Α. Μπαλαφούτης (78' Καραβίδας), Χρυσικός, Καλαντζής.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35