social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηρακλής Περιστερίου: Καταγγέλλει τη συμπεριφορά του διαιτητή Γουρέλη

Ηρακλής Περιστερίου: Καταγγέλλει τη συμπεριφορά του διαιτητή Γουρέλη

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ο Ηρακλής Περιστερίου μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο Καισαριανης εξέφρασε την αγανάκτηση του για τη συμπεριφορά του διαιτητή Γουρελη υποστηρίζοντας μάλιστα ότι έβρισε χυδαία το γενικό αρχηγό της ομάδας με την ομάδα των δυτικών προαστίων να χαρακτηρίζει τον αθηναίο ρέφερι ως χούλιγκαν.

Η ανακοίνωση 

Ισοπαλία για την ομάδα μας στο πολύ σημαντικό σημερινό ματς με τον Πανιώνιο Καισαριανής. Παρόλο που ήμασταν αρκετά καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οι χαμένες ευκαιρίες και τα δοκάρια δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης καθώς δεχθήκαμε την ισοφάριση στο 97, δεν κατανοούμε τον λόγο που ο διαιτητής άφησε τόσο μεγάλο χρόνο καθυστερήσεις.
Μελανό σημείο η χυδαία συμπεριφορά του διαιτητή του αγώνα κου Γουρελη, ο οποίος στο τέλος του αγώνα και κατά τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν στον πάγκο απευθυνόμενος στον ΓΕΝ. Αρχηγό της ομάδας μας τον εξυβρισε χυδαία με χαρακτηρισμούς που δεν αρμόζουν ούτε στους χειρότερους χούλιγκαν. Συγκεκριμένα έβρισε την οικογένεια, το σπίτι και τον ίδιο τον γεν αρχηγό μας, εκτοξεύοντας και απειλές. Όταν ηρεμησαν τα πνεύματα ο παρατηρητής του αγώνα παραδέχτηκε ότι άκουσε τον διαιτητή να βρίζει αλλά δεν θα γράψει έκθεση και σαν αντάλλαγμα δεν θα γράψει και ο διαιτητής για τις έντονες διαμαρτυρίες μας. Καλούμε τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της ΕΠΣΑ να μας καλέσουν σε απολογία κατά αντί παράσταση με τον διαιτητή και τον παρατηρητή.
Επίσης Καλούμε τον παρατηρητή αν έχει μια στάλα ευθιξία και ανδρισμο να γράψει ακριβώς ότι άκουσε και είδε.
Λυπούμαστε για το ήθος και την κουλτούρα του ψευτομαγκα διαιτητή ο οποίος μετά τα γεγονότα έλεγε "δεν έβριζα τη μάνα του κυρίου, αλλά την δική μου. Μετά από αυτό έπεσαν τα τσιμέντα από τα γέλια για αυτόν τον ψευτομαγκα που νομίζει φορώντας την σφυριχτρα ανεβαίνει κοινωνική τάξη.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35