social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο ανανεωμένος Ιπποκράτης «σόκαρε» τον Νεοπεντελικό (1-0)

Ο ανανεωμένος Ιπποκράτης «σόκαρε» τον Νεοπεντελικό (1-0)

Μπορεί επί της ουσίας να έχει χάσει το... τρένο της σωτηρίας ο Ιπποκράτης, αυτό ωστόσο δεν του... στερεί τη δυνατότητα να πετυχαίνει σπουδαίες νίκες!

Δύο εβδομάδες μετά τη νίκη επί της Ελευθερούπολης, η ανανεωμένη ομάδα του Περιστερίου λύγισε με 1-0 και τον Νεοπεντελικό, που παραμένει εμπλεκόμενος σε... σενάρια υποβιβασμού, στον 2ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ.

Οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα μόλις από το 18ο λεπτό λόγω αποβολής του Αναστασιάδη, κάτι που αξιοποίησαν οι γηπεδούχοι για να φτάσουν στο γκολ της νίκης στο 40ο λεπτό με σκόρερ τον Χατζηπαναγιώτου (1-0). Ο Νεοπεντελικός είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90', όμως ο Γκόφας νικήθηκε από τον γκολκίπερ Πολίτης σε εκτέλεση πέναλτι.

Διαιτητές: Γκίκας, Τριανταφύλλου-Ματσούκας

ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (Βασίλης Καραγκούνης): Πολίτης, Νάκο, Πατέλης, Παλασκώνης (46' Κομνηνάκης), Παπαϊωάννου, Μηδελλιάς (71' Χήρας), Τσόκου, Τσιργιώτης, Χατζηπαναγιώτου (90' Νεστουράι), Παπαλάιος (70' Ζευγούλας), Καντζηράκης.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαντούκας): Τουλίτσης, Τσόγκας, Ταουζής (70' Κανέλλος), Μεταξάς, Γκόφας, Κυρκασιάδης (70' Βλάχος), Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης, Μαρουλίδης (46' Γκιονάι), Αναστασίου (46' Παυλόπουλος), Μπεκιάρης (62' Κυριακόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35