social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Τρίποντο» σωτηρίας η Κορωνίδα, συνεχίζει τον αγώνα η Ελπίδα (4-3)

«Τρίποντο» σωτηρίας η Κορωνίδα, συνεχίζει τον αγώνα η Ελπίδα (4-3)

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της πανηγύρισε σήμερα (28/4) η Κορωνίδα και αυτή ήταν η... φαρμακερή!

Η ομάδα του Π. Πάτσιου επικράτησε με 4-3 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων και... σχεδόν «κλείδωσε» τη σωτηρία της, την ώρα που η ομάδα του Δ. Τσιμιλιώτη εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της για την παραμονή στην Κατηγορία.

Οι κόκκινοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ που πέτυχε ο Τσελέντης με σουτ μετά από κεφαλιά του Παπαδέλη (1-0), στο 15' ο Παπαδέλης σημείωσε το 2-0 με σουτ και στο 25' ο Τσελέντης με σουτ μετά από ασίστ του Παπαδέλη πέτυχε το 3-0! Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισοφαρίσουν σε 3-3! Στο 56' ο Λάνη με σουτ από θέση εκτός περιοχής μείωσε σε 3-1, στο 67' ο ίδιος παίκτης με σουτ πέτυχε το 3-2 και στο 72' ο Τσοχαντάρης με κεφαλιά μετά από δοκάρι ισοφάρισε σε 3-3! Ωστόσο, την τελευταία... λέξη την είπε ο Παπαδέλης, καθώς με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κορρές έγραψε το τελικό 4-3 στο 84'!

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Καφρίτσας-Γιαννόπουλος

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης (79' Βιτζηλαίος), Ντόγια (63' Μαύρος), Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι, Καραγιαννάκης, Παπαδέλης, Παπαδάκης, Τσελέντης (63' Ζενέλι)

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Χρ. Μάρκου, Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Παππάς, Ντάκα, Π. Σπυρόπουλος, Κίτσος, Κασνέτσι (79' Αλ. Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (46' Μπάνη)

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35