social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλαφούζος: «Ενισχυμένη και ανταγωνιστική η Αγία Παρασκευή και το 2021»

Αλαφούζος: «Ενισχυμένη και ανταγωνιστική η Αγία Παρασκευή και το 2021»

Μέσω του soccerlive.gr ο βασικός χρηματοδότης της Αγίας Παρασκευής, Κώστας Αλαφούζος, θέλησε να στείλει τις δικές του ευχές για το νέο έτος.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για να εμφανιστεί ακόμη καλύτερη στο πρωτάθλημα, εφόσον βέβαια ανάψει το πράσινο φως η πολιτεία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Αλαφούζου

Εύχομαι σε όλο το φάσμα που ασχολείται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (προπονητές, ποδοσφαιριστές, διοικήσεις και κόσμο) καλή χρονιά με υγεία. Ας ελπίσουμε το 2021 να είναι μια χρονιά δημιουργική και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί από τον καθένα μας. Ως Αγία Παρασκευή έχουμε οριοθετήσει τους στόχους μας για φέτος και ελπίζουμε τη νέα χρονιά -εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα- να συμμετέχουμε στις εθνικές κατηγορίες και πάλι. Εφόσον μας δοθεί το "οκ" από τα αρμόδια όργανα θα εμφανιστούμε ενισχυμένοι και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε. Έχουμε ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους και περιμένουμε. Τασσόμαστε υπέρ της επανέναρξης της σεζόν και ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά. Καλή χρονιά σε όλους.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35