social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αίσθηση με Γεωργακόπουλο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Αίσθηση με Γεωργακόπουλο η Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου δείχνει ότι με τις ενέργειες που πραγματοποιεί για ακόμη μια σεζόν θα είναι άκρως ανταγωνιστική και θα καταφέρει να διατηρήσει ένα πρόσωπο που θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Τσακόγιωργας, που θεωρείται από τους πιο επιτυχημένους στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο δείχνει ότι για ακόμη μια σεζόν θα στηρίζει το σύλλογο, εντάσσοντας τις τελευταίες εβδομάδες στο έμψυχο δυναμικό ικανότατους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός επιχειρηματίας σήμερα ολοκλήρωσε ένα σπουδαίο deal... αφού ήρθε σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια στην Α' ΕΠΣΑ.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, μετά από προσωπικές ενέργειες του κ. Τσακόγιωργα στην ομάδα θα αγωνίζεται ο αμυντικός, Θάνος Γεωργακόπουλος. Ο 31χρονος κεντρικός οπισθοφύλακας μετά από μια επταετία γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα του Πανερυθραϊκού, θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Θύελλας Αγίου Δημητρίου, αφού η προσέγγιση του κ. Τσακόγιωργα άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον ποδοσφαιριστή. 

Ο σπουδαίος αμυντικός έρχεται... να οχυρώσει την αμυντική γραμμή της Θύελλας, έχοντας την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία.

Θυμίζουμε ότι το νέο απόκτημα της Θύελλας έχει αγωνιστεί στον Άρη Πετρούπολης και στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35