social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυριακουλέας: Θα κάνουμε δοκιμές, αλλά θέλουμε την πρόκριση

Κυριακουλέας: Θα κάνουμε δοκιμές, αλλά θέλουμε την πρόκριση

Τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει η ομάδα του το αυριανό (6/10) παιχνίδι Κυπέλλου με τον Φοίνικα Περιστερίου στο γήπεδο της Χωράφας, ανέπτυξε ο Παύλος Κυριακουλέας σε επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο έμπειρος προπονητής του Παλαιού Φαλήρου ανέφερε ότι θα γίνουν δοκιμές από πλευράε του, ωστόσο συμπλήρωσε πως ο στόχος δεν αλλάζει.

«Το Κύπελλο είναι ένας διαφορετικός θέσμος, είναι σαν γιορτή. Κάθε παιχνίδι Κυπέλλου έχει ενδιαφέρον. Θα αγωνιστούμε όπως σε όλα τα επίσημα και θα το δούμε με την ανάλογη βαρύτητα» σχολίασε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Θα γίνουν και κάποιες δοκιμές από παιδιά που έχουν τη δυνατότητα να μας βοηθήσουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αλλάζει η οπτική γωνία από την οποία βλέπουμε το παιχνίδι». Αναφορικά με την προσπάθεια που γίνεται στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ, μέσα από τον 3ο όμιλο, ο Π. Κυριακουλέας εμφανίστηκε αισιόδοξος: «Είμαστε σε καλό δρόμο, ασχέτως αν είχαμε ήττα στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηλυσικό σε ένα γήπεδο βαρύ και άγνωστο για εμάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπροούμε σε αυτό το σπριντ, διότι το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι ούτε... 100άρι».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35