social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χλωρός: Αρνητικό το αποτέλεσμα

Χλωρός: Αρνητικό το αποτέλεσμα

Την εικόνα του αγώνα με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου μέσα από τα δικά του μάτια, παρουσίασε ο Γιάννης Χλωρός σε επικοινωνία που είχε το Soccerlive μαζί του.

Ο προπονητής του Χαϊδαρίου αναφέρθηκε στις δύο όψεις που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι της Κυριακής (1-1), σημειώνοντας πως στο τέλος θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη. «Μπήκαε πολύ καλά στο παιχνίδι, όμως από μία αδράνεια βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Είχαμε ένα δεκαπεντάλεπτο που μας επηρέασε, διάστημα στο οποίο ο αντίπαλος έκανε δύο-τρεις ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ισορροπήσαμε, κάναμε τις φάσεις μας, όμως δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε» σημείωσε αρχικά και συνέχισε: «Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αλλάξαμε παίκτες και τακτική, γίναμε πιο επιθετικοί, βάλαμε γκολ, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στο τέλος θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι. Ο αντίπαλος έπαιξε πολύ έξυπνα για να κρατήσει την ισοπαλία και τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό για εμάς».

Τέλος, με αφορμή το ξεκίνημα στη νέα σεζόν, ο 42χρονος τεχνικός ευχήθηκε: Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα σε όλα τα παιδιά. Μακάρι αυτή η χρονιά να τελειώσει στους αγωνιστικούς χώρους».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35