social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στην παράταση τα Σούρμενα, με μπροστάρη τον Μασάντο (3-1 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης)

Στην παράταση τα Σούρμενα, με μπροστάρη τον Μασάντο (3-1 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης)

Χρειάστηκαν την ημίωρη παράταση τα Σούρμενα για να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Ατρόμητου Μεταμόρφωσης και να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ!

Η ομάδα των νοτίων προαστίων επικράτησε με 3-1, έχοντας πρωταγωνιστή τον Μασάντο ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του, σε ένα ματς που ολοκληρώθηκε ισόπαλο (1-1) στην κανονική του διάρκεια. Μόλις στο 10ο λεπτό ο Κουκούλης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους με εκτέλεση φάουλ στο οποίο η μπάλα κόντραρε στο τείχος και άλλαξε πορεία, όμως στο 21ο λεπτό ο Μασάντο έφερε το ματς στα ίσια με σουτ εκτός περιοχής. Μέχρι τη συμπλήρωση των 90 λεπτών δεν άλλαξε κάτι, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο δεκάλεπτο της παράτασης και να παίρνουν την πρόκριση. Στο 93ο λεπτό ο Αγγέλης έκανε το 1-2 με ατομική προσπάθεια και σουτ, ενώ στο 97ο λεπτό ο Μασάντο «χτύπησε» πάλι, γράφοντας το 1-3 με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αγγέλη. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 87ο λεπτό ο Κουκούλης έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κουκούλη με δεύτερη κίτρινη.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Λιαμπότης-Πρίντζιος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ. (Σάκης Βερούτης): Καλαμπούκας, Κόκκινος (73' Πρίντεζης), Μπαμπούλας (59' Πλάκας), Βιτορεάνου (91' Ντάρλας), Τσερώνης, Κουκούλης, Παπασταύρος (79' Παπαθανάσης), Καπελλές, Τσιγγόπουλος, Τσάκαλος, Κουμουλίδης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Ζαγαρέλος, Αγγέλης, Περμπάσα (81' Μαρινάκης), Θ. Οικονόμου, Καμπουρούδης, Χαπάλογλου (59' Γιαννούλης), Ντοκάι, Παπαδάκης, Π. Οικονόμου, Μασάντο, Πετριτάι (102' Ξενόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35