social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλη νίκη ο Βύρωνας, 2-1 με ανατροπή τον Ηλυσιακό

Μεγάλη νίκη ο Βύρωνας, 2-1 με ανατροπή τον Ηλυσιακό

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Βύρωνας επί του Ηλυσιακού με 2-1.

Οι βυσσινί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το αυτογκολ του Καλαντζή στο 25' βρήκαμ το τρόπο να αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσια στο 52' με κεφαλιά του Κουμπαρούλη.

Στο 57' ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ως οφσάιντ (Ιωακειμίδης σκόρερ), ενώ στο 80' ο Σβίγγος είδε το πέναλτι που εκτέλεσε να σταματάει στο δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στο 90+7' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαφείρη από τον Παπαδόπουλο, με το διαιτητή του αγώνα να αποβάλλει τον τερματοφύλακα του Ηλυσιακού.

Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 2-1 χαρίζοντας τη νίκη στον Βύρωνα.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ο διαιτητής συνέταξε τα εξής στο φύλλο αγώνα

Στο 55' διέκοψα προσωρινά το παιχνίδι διότι φίλαθλοι του Ηλυσιακού πίσω από το β' βοηθό τον έφτυναν, του πέγαγαν νερό και μετά από παρότρυνση των ανθρώπων της φιλοξενούμενης ομάδας οι φίλαθλοι του Ηλυσιακού ηρέμησαν.

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς) Κουβέλης, Κυρμάζογλου, Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής (83' Κοντονάσιος), Αναστασίου, Ζαφείρης, Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Γιαρλέλης (46' Ιωακειμίδης).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζουνης) Παπαδόπουλος, Ποντίκης (42' Τσουρέας (57' Σαλαππατας)), Σαρλούσης, Πανάκης, Πρισιμιτζης, Ταχιράι, Κασσιανός, Βελισσάρης (57' Πάκα), Γκούγκας, Χριστόπουλος, Θεοδώρου (50 Μπουσάι).

 

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35