social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάλσαμος: Μεγάλη η επιτυχία των παιδιών!

Βάλσαμος: Μεγάλη η επιτυχία των παιδιών!

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο Θανάσης Βάλσαμος για την ιστορική τους πρόκριση μέσα στον Άγιο Δημήτριο, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Ο προπονητής των πράσινων σημείωσε ότι η επικράτηση της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων στηρίχθηκε αποκλειστικά σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ωστόσο υπενθύμισε πως μέλημα της ομάδας του παραμένει η επίτευξη των στόχων στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

«Παίξαμε αποκλειστικά με νεαρούς ποδοσφαιριστές, στους οποίους πιστώνεται αυτή η πρόκριση. Το δίκαιο στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν να είχε καθαρίσει το ματς ο Άγιος Δημήτριος, αφού προηγήθηκε και είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ. Μείναμε μέσα στο παιχνίδι και διεκδικήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ευτυχώντας μάλιστα να παίξουμε με παίκτη παραπάνω λόγω της αποβολής που είχε ο αντίπαλος. Τα παιδιά σημείωσαν μία μεγάλη επιτυχία, πρώτα απ' όλα για την υστεροφημία και την ψυχολογία τους» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Θ. Βάλσαμος, προσθέτοντας: «Στόχος μας, βέβαια, παραμένει η καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Γι' αυτό, άλλωστε προφυλάξαμε κάποιους παίκτες στο χθεσινό (13/10) παιχνίδι. Πάμε την Κυριακή κόντρα στον Παπάγο, να παλέψουμε για το καλύτερο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35