social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βάλσαμος: Με νίκη αλλάζουν οι στόχοι μας!

Βάλσαμος: Με νίκη αλλάζουν οι στόχοι μας!

Στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων έχουν αφήσει πίσω τον αγώνα με το Χαλάνδρι και επικεντρώνονται στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Διάνα Ηλιούπολης στο σημαντικότερο ματς του 4ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Παρασκευόπουλου, Ντέντια και Αδαμόπουλου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ, στα θετικά συμπεριλαμβάνεται η επιστροφή του Τάσου Γεωργακόπουλου που εξέτισε την τιμωρία του. 

Αναφερόμενος στο ματς ο προπονητής των "πράσινων", Θανάσης Βάλσαμος τόνισε

"Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αφού αντιμετωπίζουμε μια ποιοτική ομάδα. Από εκεί και πέρα θα το παλέψουμε εμείς και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά όμως παίζουμε με έναν αξιόλογο αντίπαλο που θα κάνει τη δική του προσπάθεια".

Ερωτηθείς για τα στοιχεία που θα κρίνουν το ματς ο κ. Βάλσαμος υποστήριξε: "Νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια έχουν να κάνουν με την αποφασιστικότητα και τη συγκέντρωση. Μεγάλο ρόλο επίσης θα παίξουν και οι προσωπικές μονομαχίες".

Σε ερώτηση για το αν αλλάξουν οι στόχοι της Ελπίδας σε περίπτωση νίκης, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε

"Αν κερδίσουμε ίσως ναι αλλάξουν οι στόχοι μας, αλλά, είμαστε μια ομάδα που ξεκινήσαμε για να σωθούμε, όμως έχουμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο και εάν κερδίσουμε ίσως πρέπει να κοιτάξουμε πιο ψηλά και να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας". 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35