social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκέλαρε ο Άρης Πετρούπολης, 0-0 με τον Βύρωνα

Γκέλαρε ο Άρης Πετρούπολης, 0-0 με τον Βύρωνα

Γκέλα ολκής για τον Άρη Πετρούπολης που έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Βύρωνα και έχασε την ευκαιρία να μείνει πρώτος στην κορυφή του 3ου ομίλου μετά το 3-3 του Ηλυσιακού με τους Τράχωνες.

Το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα για ακόμη μια φορά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα να μείνει.. άσφαιρο και να απωλέσει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη ο Βύρωνας πάλεψε το ματς και προσπάθησε να χτυπήσει στην αντεπίθεση, κάτι που δεν κατάφερε με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους. 

Πάντως οι γηπεδούχοι είναι έξαλλοι με τη φάση του 37' θεωρώντας ότι ο β' βοηθός Γκούντας ανέκοψε τον Αργυρίου που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Κουβένη, υπογραμμίζοντας ότι έμπειρος επιθετικός έφυγε από κανονική θέση. 

Η ιστορική ομάδα δεν έχει το παραμικρό παράπονα από τη διαιτησία του Μαράνου και του α' βοηθού, Καραγεώργου, ωστόσο θεωρούν καθοριστική τη φάση του 37'. 

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

5' Σέντρα Καραδήμα γυριστό σουτ του Μαρίνου άουτ

17' Φάουλ Μαρίνου κεφαλιά Γεραγωτέλλη ο Κουβέλης δύσκολα σε κόρνερ

18' Ο Τρακόσης κάνει το σουτ η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι

10' Σέντρα Τσερκώνης κεφαλιά Αργυρίου άουτ.

39' Σέντρα Λάππα κεφαλιά Σούφλα και σουτ του Καραδήμα η μπάλα άουτ.

50' Σέντρα Νησαριώτη κεφαλιά Αργυρίου άουτ. 

78' Σουτ Αργυρίου ανενόχλητος μέσα από την περιοχή ο Κουβέλης δύσκολα με τα χέρια. 

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας)  Καλογερόπουλος, Λάπας, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (77' Πολιτης), Σούφλας, Καραδήμας (46' Νησαριώτης), Μαρίνου, Αργυρίου. 

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς) Κουβέλης, Κυρμάζογλου (67' Κοντονάσιος (80' λ.τρ. Καινούργιος)), Καραμπάς, Κουμπαρούλης, Καλαντζής, Αναστασίου, Ιωακειμίδης (70' λ.τρ. Ασπιώτης), Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Ζάγκας (46' Μπαλαφούτης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35