social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλληλοεξόντωση στο Ρουφ, «Αούστρια» και «Μπάρτσα» στο 0-0!

Αλληλοεξόντωση στο Ρουφ, «Αούστρια» και «Μπάρτσα» στο 0-0!

Το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟ Ρουφ και τον Άγιο Δημήτριο δεν ανέδειξε νικητή, ούτε χάρισε γκολ (0-0) στους 300 θεατές που βρέθηκαν στο «Π. Γιαννακόπουλος» για τον αγώνα της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Σταθερά στην 4η θέση η «Αούστρια» με 21 βαθμούς, ενώ στην 6η βρίσκεται η «Μπάρτσα» με 17 πόντους.

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα και στο 11’ ο Ηρακλής «άγγιξε» το 1-0 με την κεφαλιά να περνά άουτ έπειτα από κόρνερ του Στατήρη, ο οποίος είχε καλό σουτ και την ίδια… τύχη (άουτ) στο 23’. Οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν στο διάστημα 25’-35’, απείλησαν με φάουλ του Κασπίρη, έχασαν όμως με θλάση τον Βλαχόπουλο στο 37’, ενώ στο 40’ ο Μιτσάνι ζήτησε πέναλτι για χτύπημα εκτός φάσης, με τον διαιτητή Ψαρίδη να του δείχνει κίτρινη για «θέατρο».

Στο δεύτερο ημίχρονο, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη στο 47’ με το καλό σουτ του Κασπίρη να περνά άουτ. Στο 56’ ο Στατήρης «άγγιξε» το γκολ από καλή θέση με ωραία ενέργεια, ενώ στο 62’ ο Αρώνης ζήτησε πέναλτι για πάτημα του Τσουκαλά.

Στο 87’ άλλαξαν οι ισορροπίες, καθώς ο Μανώλης και ο Αρώνης δεν επικοινώνησαν σωστά, ο γκολκίπερ του Αγίου Δημητρίου ανέτρεψε τον Καψή ως τελευταίος παίκτης και υποδείχθηκε φάουλ σε καλό σημείο, με τον Μανώλη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Ντεντές πέρασε αντί του Νομικού, όμως ο Στατήρης δεν βρήκε εστία. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν το φάουλ του Ερμάλ στο 90+1’, με τον Βελτσίστα στο καλό ντεμπούτο του αντί του τραυματία Κουνάδη να διώχνει με τις γροθιές.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ψαρίδης Χ., Σταυρόγλου Δ. - Μαρκαντωνάτος Σ.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στάθης Πανακούλιας): Βελτσίστας, Γεωργόπουλος, Τσουκαλάς, Ηρακλής, Μανέτας, Φέγγης, Στατήρης, Παλάτσιος, Σταμάτης, Γεωργίου (73’ Νάσι), Κουράφαλος (64’ Καψής).

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αλέξης Μαντζούνης): Μανώλης, Βλαχόπουλος (41’ λ.τρ. Γαβαλάς), Λεονάρντο, Νομικός (88’ Ντεντές), Σέχου, Γεωργιάδης, Αρώνης, Βλάμης, Κωτσοβός, Κασπίρης, Μιτσάνι (58’ Ερμάλ).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35