social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λυκερίδης: Έχουμε πίστη και αισιοδοξία

Λυκερίδης: Έχουμε πίστη και αισιοδοξία

Μερικές από τις σκέψεις του σχετικά με τον αγώνα του Σαββάτου (21/10) κόντρα στον Άτταλο μοιράστηκε ο Μιχάλης Λυκερίδης.

Ο προπονητής των Βριλησσίων ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παλέψει μόνο για τη νίκη, συμπληρώνοντας ωστόσο πως πρέπει να περιορίσει τα λάθη για να μην δει τα περιθώρια να στενεύουν κι άλλο.

«Εννοείται πως τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτό το πρωτάθλημα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, όπως και αυτό με μία ομάδα που είναι καλή, βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και πέρσι διεκδικούσε. Παρ' όλα αυτά, έχουμε πίστη και αισιοδοξία! Είμαστε σε καλή κατασταση και θα παλέψουμε για τη νίκη» σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι λίγες οι αγωνιστικές και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε λάθη. Πρέπει να τα περιορίσουμε πάρα πολύ γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος να τα αναπληρώσουμε».

Στον επίλογό του και μετά από σχετικές ερωτήσεις, ο Μ. Λυκερίδης τόνισε: «Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε, πήραμε σημαντικό εκτός έδρας βαθμό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Αθηναϊκός. Τέτοια αποτελέσματα είναι λογικό να τονώνουν την πίστη σου. Δεν μας αγχώνει καθόλου το γεγονός ότι το παιχνίδι ειναι στην έδρα μας. Είτε στην έδρα μας, είτε εκτός, πάλι για τη νίκη θα παίζαμε και το μόνο που θα άλλαζε θα ήταν κάπως η φιλοσοφία μας».

 


Σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Καλαϊτζίδης: «Μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι αλλαγές»

Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας-ΓΣ Αργυρούπολης 1-0 [highlights]

Με ταξί και αργοπορημένα στο γήπεδο Καλαμακίου η αποστολή των Βριλησσίων!

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35