social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρώτη νίκη ο Απόλλων Χαλανδρίου

Πρώτη νίκη ο Απόλλων Χαλανδρίου

Με μεγάλη ανατροπή στο τελευταίο τέταρτο και κορυφαίο τον Κανδεράκη που είχε έρθει από τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Απόλλων Χαλανδρίου επιβλήθηκε με 2-1 της Θύελλας Αγ. Δημητρίου και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ελευθεριάδης με εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους (0-1), οι οποίοι είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 52ο λεπτό, όταν η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι από την κεφαλιά του Καλλιοντζάκη. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και, μάλιστα, σκόραραν με τον Νούση στο 72ο λεπτό, χωρίς ωστόσο να κατακυρώνεται το γκολ έπειτα από υπόδειξη για οφσάιντ στη φάση. Τρία λεπτά αργότερα ο Νούσης έκανε ενέργεια μέσα στην περιοχή της Θύελλας, δέχθηκε κλωτσιά από αντίπαλό του, έμεινε όρθιος να συνεχίσει, όμως ο Θωμόγλου διέκοψε τη φάση και έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Κανδεράκης ισοφάρισε από τα έντεκα βήματα (1-1), δίνοντας ακόμη περισσότερη ώθηση στην ομάδα του, η οποία έφτασε στο νικητήριο γκολ στο 85ο λεπτό! Πάλι ο Κανδεράκης, αυτή τη φορά με προβολή, σκόραρε και έδωσε τη νίκη στον Απόλλωνα (2-1).

Διαιτητές: Θωμόγλου, Μπάγιας-Λ. Τσολακίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Παπαθανάσης, Ψάλλας, Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Ζώης (70' Κοχλιός), Χατζής (46' Νούσης), Χαραλάμπους (79' Μέισον), Μήτρου (46' Κούτσιας), Παγώνης (46' Κανδεράκης)

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜ. (Βαγγέλης Γιαννόπουλος): Καβακλής, Δημητρίου (60' Γ. Πατρίκιος), Κυριαζής, Παπανδρέου, Κουμουνδούρος, Πετράκης, Ελευθεριάδης, Ηρακλέους, Αλεξόπουλος (60' Τσαγκόγιωργας), Κ.Ε. Πατρίκιος (52' Λιάμπος), Καλλιοντζάκης.

 


Σχετικά άρθρα

Θέμα soccerlive I Παραίτηση Γιαννόπουλου στην Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Βλάχος: Εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή μας

Κωνσταντόπουλος: Μια στιγμή φτάνει για να αλλάξει τις ισορροπίες

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35