social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βλάχος: Ήταν δίκαιη η νίκη των Μελισσίων

Βλάχος: Ήταν δίκαιη η νίκη των Μελισσίων

Σε κατατοπιστική παρουσίαση του αγώνα της Κυριακής (17/10) στα Μελίσσια προχώρησε ο Χρήστος Βλάχος, εξηγώντας για ποιον λόγο θεωρεί πως η επικράτηση του αντιπάλου (1-0) ήταν δίκαιη.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Χαλανδρίου, μάλιστα, εξήρε το γεγονός ότι τα Μελίσσια δεν μπήκαν στη διαδικασία των καθυστερήσεων, όταν βρίσκονταν μπροστά στο σκορ.

«Θεωρώ ότι έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, περιμέναμε ότι τα Μελίσσια θα έρχονταν να μας πρεσσάρουν ψηλά. Πήραμε αυτό το ρίσκο, ορισμένες φορές σπάσαμε το πρέσινγκ και βγήκαμε με πολύ καλές προϋποθέσεις, χωρίς όμως να τις μετουσιώσουμε σε ευκαιρίες. Αντίθετα, τα Μελίσσια κατάφεραν να γίνουν και ουσιαστικά τις φορές που έκλεψαν την μπάλα, βγάζοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες από εμάς. Με βάση αυτό θεωρώ ότι ήταν δίκαιη η νίκη τους» σχολίασε ο 38χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή των Μελισσίων και την ομάδα του για το γεγονός ότι, παρότι βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, δεν μπήκαν σε διαδικασία καθυστερήσεων. Το ενενηντάλεπτο είχε πολύ καθαρό χρόνο παιχνιδιού. Πλέον, κοιτάζουμε την επόμενη μέρα. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια, αρχικά εκείνο της Κυριακής με τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου και έπειτα με τον Ιάσονα εκτός».

Στον επίλογό του, ο Χρ. Βλάχος τόνισε: «Θέλω να ευχηθώ περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Μάνο Τσουτσουδάκη (Χολαργός) και τον Γιάννη Ζάχο (Αθηναϊκός) για τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν».

 


Σχετικά άρθρα

Ολυμπιακός Λιοσίων-Απόλλων Χαλ. 4-3 πέν. (1-1) [highlights]

Δίκαια η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου 2-0 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Στραβοπάτησε το Χαϊδάρι, 1-1 με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35