social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έβγαλε αντίδραση ο Ηλυσιακός που πέρασε νικηφόρα από το Καματερό

Έβγαλε αντίδραση ο Ηλυσιακός που πέρασε νικηφόρα από το Καματερό

Ο Ηλυσιακός πήρε το «διπλό» με 1-0 επί του Καματερού για την 7η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και επέστρεψε στις επιτυχίες. Στους 13 πόντους έφθασαν οι «κιτρινόμαυροι» όντας 3οι, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Αδαμόπουλου έμεινε στους 8 βαθμούς, έναν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (7π. Κηπούπολη-Π. Φάληρο).

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

Το «χρυσό» γκολ για το -γεμάτο απουσίες- σύνολο του Ανδρέα Μαντζούνη σημειώθηκε στο 12’ με αυτογκόλ του Πιτέλη, ο οποίος δεν υπολόγισε σωστά τη σέντρα του Κασσιανού. Μάλιστα, ο τελευταίος έπαθε υποτροπή στο 50’ και στο 52’ αποχώρησε απαρηγόρητος με πρόβλημα στο πόδι.

Στο 16’ και στο 35’ ο Κολλόκας αστόχησε σε δυο ανεπανάληπτα τετ α τετ που θα είχαν «τελειώσει» το παιχνίδι για τον Ηλυσιακό. Οι γηπεδούχοι έμειναν «ζωντανοί» και πάλευαν για την ισοφάριση, όμως δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Μαρκή. Ούτε στο 77’ ο Θεοδώρου βρήκε δίχτυα για τους φιλοξενούμενους με τον Ανδρεοσόπουλο εκτός εστίας και περιοχής.

Ένταση στο 85’ μεταξύ των Ανδριτσόπουλου και Χριστοπούλου, με τον τελευταίο να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται. Κίτρινη και στον αρχηγό του Καματερού, με τα μαρκαρίσματα να είναι αρκετά μετά το 70’ ένεκα και της πίεσης για το θετικό αποτέλεσμα. Τελικό 0-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δημητρακόπουλος Θ., Απτόσογλου Ι. - Ανδρέου Ν.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Δημήτριος Αδαμόπουλος): Ανδρεοσόπουλος, Πιτέλης (61’ Παπαϊωάννου), Παναγιώτου (46’ Παλυβός Α.), Βασιλάκος, Παππάς, Σταυρόπουλος (61’ Χαιρετάκης, 82’ λ.τρ. Κηπουρός), Φράγκος (46’ Μήτσης), Βαρουξής, Κολονέρος, Παλυβός Κ., Ανδριτσόπουλος.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μαρκής, Ποντίκης, Νικολόπουλος, Πανάκης, Πρισιμιτζής, Τσέργας, Κασσιανός (53’ λ.τρ. Θεοδώρου, 82’ Μποσάι), Ανχελ, Κολλόκας (66’ Πασά), Βελισσάρης, Χριστόπουλος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35