social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Συνεχίζουν μαζί Καματερό και Κάτσικας

Συνεχίζουν μαζί Καματερό και Κάτσικας

Σε ρεπορτάζ την προηγούμενη εβδομάδα σημειώναμε πως βρίσκονταν σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με τον Μιχάλη Κάτσικα στο Καματερό για συμπόρευση των δύο πλευρών και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σήμερα (16/5), λοιπόν, ο σύλλογος των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον έμπειρο προπονητή, ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο και στις ακαδημίες του συλλόγου. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

«Ο ΠΑΟ Καματερού και ο τεχνικός διευθυντής κ. Μιχάλης Κάτσικας συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης και του σχεδιασμού της α' ομάδας και των ακαδημιών.

Ο καταξιωμένος τεχνικός εκφράζει την ευχαρίστησή του για τη συνεργασία του με τη διοίκηση, ενώ παράλληλα συνεχίζεται ο σχεδιασμός και η αναδιοργάνωση των αθλητικών τμημάτων του συλλόγου.

Ο κ. Κάτσικας, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟ Καματερού πριν από ενα χρόνο, έχει καταφέρει να δείξει στον σύλλογο την μεθοδικότητα οπως και την απαράμιλλη εργατικότητα του.

Η διοίκηση του ΠΑΟ Καματερού συνεχίζει να εργάζεται από κοινού με τον έμπειρο τεχνικό για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου. Η αφοσίωση, ο επαγγελματισμός και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση αποτελούν τα θεμέλια αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35