social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Διπλό» ο Άγιαξ Ταύρου με... οδηγό Θαναηλάκη!

«Διπλό» ο Άγιαξ Ταύρου με... οδηγό Θαναηλάκη!

Με τον Λάμπρο Θαναηλάκη να έρχεται από τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και να σκοράρει δύο φορές στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ο Άγιαξ Ταύρου πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 στο γήπεδο Βριλησσίων απέναντι στον μαχητικό Κένταυρο!

Συγκεκριμένα, ο χαρισματικός φορ βρήκε δίχτυα στο 74ο λεπτό με σουτ (1-0) και στο 90ο λεπτό με πλασέ στην αντεπίθεση και με ασίστ του Μπαρμπαλιά (2-0). Ενδιάμεσα, στο 84ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι σε κοντινό σουτ του Παπανδρέου. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Κενταύρου εξέφρασαν φρικτά παράπονα για τη διαιτησία του Π. Τσολακίδη και των βοηθών του, Βαμβακά και Χ. Νικολάου.

Διαιτητές: Π. Τσολακίδης, Βαμβακάς-Χ. Νικολάου

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛ. (Δημήτρης Δημακόπουλος): Μεσολόγγης, Μπεκιάρης, Χαλκιόπουλος, Θεοδωρίδης, Β. Μανίκας, Τσαντήλας, Ν. Μανίκας, Κανέλλος, Πιπεράς, Γεωργαμλής (46' Λεμονής), Σταματόπουλος (46' Λύτινας)

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Γιάννης Γαζής): Αντ. Ηρακλής, Χασιώτης, Στρέφι (70' Καβαλάρης), Ανδ. Ηρακλής, Μαρούσης, Ε. Σέχου, Παπανδρέου (86' Κατσής), Βλάμης (62' Μπαρμπαλιάς), Σ. Σέχου (46' Θαναηλάκης), Γκουτσούλας, Γκαρδιακός (86' Σωτηρόπουλος).

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35