social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το Χαλάνδρι το ντέρμπι, 3-0 τη Διάνα

Το Χαλάνδρι το ντέρμπι, 3-0 τη Διάνα

Πράσινο βάφτηκε το ντέρμπι του 4ου ομίλου αφού το Χαλάνδρι επικράτησε με 3-0 της Διάνας Ηλιούπολης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που είχε να αντιμετωπίσει εκτός του αντιπάλου τις σημαντικές απουσίες των Φάρου, Χάλου και Κατσίκια, ούσα επηρεασμένη και από την αποχώρηση του κ. Τσαμόπουλου. 

Στο 7' η Διάνα έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Δωματιώτη κατέληξε στο δοκάρι του Κατσιούλη, με τον διαιτητή Αλάμπεη να υποδεικνύει οφσάιντ τον Κετσετζόγλου στο 12' και ενώ βρήκε δίχτυα.

Στο 15' ο Σπανός σούταρε άουτ μετά το γύρισμα του Αλεξανδράκη, με τη Διάνα να ζητάει πέναλτι για χέρι στο 16'.

Στο 17' έγινε το 1-0, όταν ο Γεωργουδάκης μετά από σύγχυση στα καρέ του Κόρρα με προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 30' ο Κακός βρέθηκε στο έδαφος όμως ο Αλάμπεης έδειξε τη συνέχεια του αγώνα, ενώ στο 32' το σουτ του Κακού σταμάτησε στην αγκαλιά του Κατσιούλη.

Στο 42' ο Κόρρας έδιωξε το φάουλ του Σπανού στην τελευταία φάση του α' μέρους.

Στο β' μέρος η Διάνα μπήκε δυνατά και στο 55' το μονοκόμματο σουτ το Μπακογιάννη μετά το κόρνερ του Δωματιώτη κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Κατσιούλη.

Στο 61' ο Δωματιώτης πήγε να... κρεμάσει τον Κατσιούλη που έδιωξε τη λόμπα του πρώτου σε κόρνερ. Στο 70' η σεμνή τελετή έλαβε τέλος όταν ο Καλιαμπάκας έλαβε πάσα πάρε-βάλε από τον Αλεξανδράκη και ο πρώτος έκανε το 2-0. Στο 75' ο Μουρελάτος με κεφαλιά μετά τη λάθος εκτίμηση του Φουτράκη έκανε το 3-0.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νώντας Κουτρομάνος) Κατσιούλης, Φουκουλης (80' Ρόππας), Τζιόλας, Καλουτσάς, Καρδάμης (80' Παυλάκης), Μουρελάτος, Καρδάμης, Φελέκης, Γεωργουδάκης (80' Μπουραζάς), Αλεξανδράκης, Κατσιούλης, Σπανος.

ΔΙΑΝΑ (Γιώργος Μούτος) Κορρας (52' Φουτράκης), Δάρρας, Μπακογιάννης, Γιαννουλάκης, Νίκολι (78' Κατσιάνης), Δωματιώτης, Λεοντίου (52' Ποντικάκος), Γκασίδης (73' Αλεξανδρής), Καζάκος, Κετσετζόγλου, Κακός (52' Νομικός).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35