social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τις φάσεις οι Άγιοι Ανάργυροι, την ουσία η Ανθούπολη (1-0)!

Τις φάσεις οι Άγιοι Ανάργυροι, την ουσία η Ανθούπολη (1-0)!

Μεγάλη νίκη για την Ανθούπολη με 1-0 επί των Αγίων Αναργύρων στο Χωράφα για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στον 1ο όμιλο. Οι Περιστεριώτες έφθασαν τους 13 πόντους όντας 6οι, την ώρα που ο «ΓΣΑΑ» παραμένει προτελευταίος με 7 βαθμούς.


Το «χρυσό τέρμα» σημειώθηκε στο 47’ σε μια φάση διαρκείας. Ο Ρεζτσόβ εκτέλεσε το φάουλ, ο Αγγελάκης απέκρουσε την κεφαλιά του Νικολόπουλου και στο «ριμπάουντ» ο Φανός έγραψε το τελικό 1-0 στο Περιστέρι.

Αρκετή δουλειά για το διαιτητικό τρίο με το σκληρό παιχνίδι να είναι χαρακτηριστικό των δυο ομάδων και την Ένωση να ζητά πέναλτι στο 59’ για χέρι. Αυτή, όπως και κάθε φάση της αναμέτρησης, θα την δείτε εντός της εβδομάδας στα στιγμιότυπα.

Για το σύνολο του Χρήστου Πιπίνη, η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στους Φωτόπουλο και Κατσιβέλα, με τον Δρίβα να είναι σε πολλή καλή μέρα και τους επιθετικούς των «Αγίων» αρκετά αγχωμένοι μερικές φορές.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσουκαλάς Χ., Νιδριώτης Ι. - Γκούντας Κ.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Κουτσογιάννης): Δρίβας, Δούκας, Μανουσέλης, Πάσσαρης, Φανός, Πετρόπουλος (81’ Κωνσταντινίδης), Ρεζτσόβ (81’ Τσιουρής), Αντωνόπουλος, Καλογερής (46’ Ξυνόγαλας), Κυριαζής (68’ Βγενής), Νικολόπουλος (68’ Ντούπης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χρήστος Πιπίνης): Αγγελάκης, Βυζανιάρης, Καμβύσης, Κατσαράς, Γενιδογάν, Οικονόμου, Κατσιβέλας, Αρβανιτάκης (65’ Καριατλής), Ξαγοράρης, Θεοδωράκης, Φωτόπουλος (84’ Σκοτόλλι).


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35