social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με σούπερ Φάρο η Διάνα έκανε ποδαρικό με το δεξί 0-1 τον Μικρασιατικό

Με σούπερ Φάρο η Διάνα έκανε ποδαρικό με το δεξί 0-1 τον Μικρασιατικό

Την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πήρε η Διάνα, καθώς επικράτησε του Μικρασιατικού στην Καισαριανή με 1-0 χάρη σε γκολ του Φάρου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων! 

Η ομάδα της Ηλιούπολης είχε την ελαφρά υπεροχή, ειδικά στο δεύτερο μέρος με τις φάσεις που δημιούργησε, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν νεανικό, πλην ανταγωνιστικότατο, αντίπαλο. 

Στο 37' ο Σμυρνάκης έκανε την ατομική ενέργεια και σέντραρε όμως ο Κόρρας μπλόκαρε σταθερά, με τον Μπλιώνα στο 39' να απειλεί χωρίς να βρίσκει στόχο.

Στο 44' ακυρώθηκε γκολ της Διάνας, καθώς ο δεύτερος βοηθός Γ. Μπακογιάννης υπέδειξε πως ο Δάρρας έκανε το γύρισμα προς τον Κετσετζόγλου που σκόραρε, αφότου η μπάλα πέρασε έξω από την τελική γραμμή. 

Στο 47' το σουτ του Σμυρνάκη πέρασε άουτ, ενώ στο 58' οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» το γκολ, σε φάση που η μπάλα «έξυσε» το δοκάρι και πέρασε άουτ από την κεφαλιά του Μπακογιάννη.

Στο 67' ο Δάρρας είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει άουτ, στο 78' ο Χαζίσα έπιασε μακρινό σουτ με τον Κόρρα να εκτινάσσεται στο «παραθυράκι» του και να αποκρούει σε κόρνερ, ενώ στο 80' ο Κετσετζόγλου έπιασε την κεφαλιά χωρίς να βρει στόχο. 

Στο 91' ήρθε η λύτρωση για τη Διάνα, η οποία πέτυχε το γκολ της πρόκρισης ύστερα από προβολή του Φάρου σε σουτ του Γκασίδη. 

Διαιτητές: Στεργιώτης, Ρούσσος-Γ. Μπακογιάννης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ (Κώστας Σταμπουλίδης): Καραντάνης, Αμπάζι (76' Πατσιαλός), Κατηρτζιγιαννόγλου, Καρακώστας, Ξενάκης, Γκουρνέλος, Βουτυράς, Χαζίσα, Μπλιώνας (46' Θεοδώρου), Σμυρνάκης (67' Κετσές), Παπούλιας (46' Σπυρόπουλος).

ΔΙΑΝΑ (Γιάννης Κουσάνας): Κόρρας, Πανίδης, Μπακογιάννης, Μπαρδάκης, Δάρρας, Χάλος, Κατσιάνης, Φάρος, Κακός (52' Καζάκος), Κετσετζόγλου, Νομικός (79' Γκασίδης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35