social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο βήμα τίτλου ο Άρης Πετρούπολης, 3-1 στον Βύρωνα

Νέο βήμα τίτλου ο Άρης Πετρούπολης, 3-1 στον Βύρωνα

Το ένα μετά το άλλο προσπερνάει τα εμπόδια ο Άρης Πετρούπολης και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, που θα τον οδηγήσει στα μπαράζ ανόδου!

Σε σημερινή (12/1), εξ αναβολής αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική, οι ερυθροκίτρινοι πέρασαν άνετα από την Εργάνη, επικρατώντας του τοπικού Βύρωνα με το «καθαρό» 3-1.

Με δύο γκολ από τα... αποδυτήρια οι φιλοξενούμενοι «έχτισαν» γρήγορα βάσεις νίκης. Στο 2ο λεπτό ο Σούφλας και στο 4ο ο Μαρίνου έγραψαν το 0-2 με ισάριθμα σουτ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι στο 33ο λεπτό, όταν ο Λεβέντης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι, με συνέπεια να αποβληθεί και να υποπέσει σε πέναλτι. Ο Τσαβαλιάς ευστόχησε ένα λεπτό μετά από την άσπρη βούλα και μείωσε για την ομάδα του, που μάλιστα αποκτούσε και το αριθμητικό πλεονέκτημα στο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Άρης κυριάρχησε εκ νέου και με σουτ του Μαρίνου στο 55ο λεπτό έφτασε στο 1-3, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Σταύρογλου-Ανδρέου

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Ανδρέας Μηλιάς): Κουνέτας, Κυρμάζογλου (70' Ζαφείρης), Καραμπάς, Κουμπαρούλης (50' Κοντονάσιος), Καλαντζής, Αναστασίου, Καινούργιος (80' Δημάκης), Σβίγγος, Πορτάλιος, Τσαβαλιάς, Ιωακειμίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Γιάννης Σιλεβίστας): Καλογερόπουλος, Λάπα, Λεβέντης, Μπιμάι, Τσερκώνης, Γεραγωτέλλης, Τρακόσης (90' Πολίτης), Σούφλας (79' Ράπτης), Σαμαράς (46' Ρέτζο), Μαρίνου (90' Ζέρβας), Αργυρίου (90' Μπριστογιάννης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35