social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμολογική «ανάσα» το Ηράκλειο, 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης!

Βαθμολογική «ανάσα» το Ηράκλειο, 2-0 τον ΓΣ Αργυρούπολης!

Οι έξι συνεχόμενες ήττες που είχε γνωρίσει το Ηράκλειο στα τέλη του 2021 μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, είχαν δώσει χαρακτήρα «τελικού» στην αναμέτρηση με τον ΓΣ Αργυρούπολης.

Σε αυτό το υψηλής σημασίας παιχνίδι για την 14η αγωνιστική, οι «νερατζούρι» κατάφεραν να πάρουν την πολύτιμη νίκη με 2-0 και να περάσουν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, πλησιάζοντας παράλληλα στο «τρίποντο» τον σημερινό τους αντίπαλο.

Μπροστά σε περίπου 200 θεατές, το σύνολο του Λ. Ρόπα ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό, χάρη σε έξοχη γυριστή κεφαλιά του Σταυρογιάννη σε σέντρα του Γκρέμι (1-0). Από εκείνο το σημείο και για περίπου μία ώρα αγώνα, δεν καταγράφηκε η παραμικρή καλή στιγμή μπροστά στις δύο εστίες, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν δυσκολία στην προσαρμογή των αγωνιστικών απαιτήσεων έπειτα από την παρατεταμένη απραξία. Στο τελευταίο εικοσιπεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι επιδίωξαν να μεταφέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και να δημιουργήσουν προϋποθέσεις ισοφάρισης. Πράγματι, σε ορισμένες περιπτώσεις θα μπορούσαν να έχουν πετύχει το πολυπόθητο γκολ, ωστόσο η απουσία του σκόρερ τους, Γκρεβτσίδη, αποδείχθηκε καθοριστική. Αντ' αυτού, σε μία από τις τελευταίες επιθέσεις του αγώνα, στο 87ο λεπτό, ο Ράμμος βρέθηκε απέναντι στον Παγούδη και τον «κεραυνοβόλησε» για το 2-0, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Μπεκιάρι-Αθανασόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Λουκάς Ρόπας): Ντάλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Β. Λιαπίδης, Βακερλής, Τουγουντζόγλου, Ηλιακίδης (83' Ιωαννίδης), Χρήστου, Σταυρογιάννης (75' Τελχάι), Αντωνόπουλος (69' Αυγέρης), Γκρέμι (83' Ράμμος)

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Μπιζίνης, Κωστάκης, Γεωργάκας, Ντεντόπουλος, Γαβαλάς (59' Ζυγούρης), Λεβέντης, Χρήστου (89' Ξάνθης), Κωστόπουλος (59' Ντούβλης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35