social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ντόκος: Η διακοπή ήρθε σε άσχημο σημείο για εμάς

Ντόκος: Η διακοπή ήρθε σε άσχημο σημείο για εμάς

Η επάνοδος στην αγωνιστική δράση για τις ομάδες του 4ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ βρίσκει τον Παπάγο να προετοιμάζεται για ένα υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι, όπως είναι αυτό με τη Διάνα Ηλιούπολης.

Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν την Κυριακή (23/1) να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να συνεχίσουν από εκεί που είχαν μείνει πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να φτάσουν σε μία νίκη που θα είναι πολύτιμη. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Γιάννη Ντόκου στο Soccerlive: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Διάνα είναι μία πολύ καλή ομάδα, της οποίας η συγκομιδή μπορεί να μην είναι αυτή που θα περίμενε κανείς, δεν παύει όμως να έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και έναν πολύ ικανό και έμπειρο προπονητή στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Όσο για τον βαθμό στον οποίο ενδέχεται η διακοπή να έχει επηρεάσει την ομάδα του, ο νεαρός προπονητής δεν έκρυψε την ανησυχία του: «Σίγουρα θα είναι όλοι επηρεασμένοι από την απραξία του ενός μήνα. Για εμάς, η διακοπή ήρθε σε ένα άσχημο σημείο, γιατί μας έβγαλε από έναν ρυθμό που φαινόταν πως είχαμε βρει».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35