social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέα μεγάλη κίνηση με Τσουκαλά ο Άρης Πετρούπολης

Νέα μεγάλη κίνηση με Τσουκαλά ο Άρης Πετρούπολης

 Νέα μεταγραφική βόμβα από την διοίκηση του Άρη Πετρούπολης καθώς η ομάδα που προπορεύεται στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο μπακ-χαφ Σωκράτη Τσουκαλά.

Ο σπουδαίος αμυντικός με παραστάσεις από το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας για λογαριασμό της ΑΕΚ βρέθηκε με τους διοικούντες του Άρη Πετρούπολης και συμφώνησε προκειμένου να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας που έχει στόχο το πρωτάθλημα.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ολυμπιακός Λιοσίων ενώ πριν από τρεις σεζόν κατέκτησε τον τίτλο στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του Ασπρόπυργου στην Γ' Εθνική.

Μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

Το δελτίο τύπου

Ο ΑΣ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την αποκτηση του Σωκρατη Τσουκαλα. Ο Σωκρατης Τσουκαλας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 7/7/1992 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Α.Ο Περιστεριου. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παλέρμο (Ιταλία) για ένα χρόνο για να επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Α.Ε.Κ στην οποια αγωνίστηκε για 3 χρόνια με 20 συμμετοχές και 1 γκολ στη Super league. Έχει αγωνιστει με μεγάλη επιτυχία και σε ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο όπως Α.Σ Φωκικός,Πανσερραϊκός,Α.Ο Χαλκις,ΑΕ Σπάρτη,ΑΕ Ηρακλείου,Αστέρα Βλαχιώτη,Ασπροπυργο, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και Ολυμπιακό Λιοσίων. Είμαστε βέβαιοι ότι θα αποτελέσει μια χρήσιμη επιλογή  για το τεχνικό επιτελείο αφού ο Τσουκαλάς με τις παραστάσεις που διαθέτει θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Σωκράτη Τσουκαλά και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35