social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πιο κοντά στην παραμονή ο Αθηναϊκός-Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον ΓΣ Αργυρούπολης

Πιο κοντά στην παραμονή ο Αθηναϊκός-Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον ΓΣ Αργυρούπολης

 Ήταν ένα ματς που, θεωρητικά τουλάχιστον, Αργυρούπολη και Αθηναϊκός ήθελαν μόνο τη νίκη.

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΤΗ

Οι πρώτοι για να παίξουν και για την ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Άτταλο, έχοντας φυσικά κερδίσει ενδιάμεσα στα Βριλήσσια και οι δεύτεροι για να καθαρίσουν την υπόθεση παραμονής από σήμερα και μαθηματικά. Τελικά προς μεγάλη έκπληξη, ειδικά όσον αφορά τους πορτοκαλί, οι δύο ομάδες προτίμησαν κατά κύριο λόγο να μη χάσουν, παρά να πάρουν τα όποια ρίσκα για τη νίκη.
Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 60’ δεν είδαμε καμία από τις δύο ομάδες να πιέζει για τη νίκη με την Αργυρούπολη να παίρνει μηδενικό ρίσκο, χωρίς να καταλάβουμε το γιατί, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον πρωτοπόρο Άτταλο. Με λίγα λόγια, υποθετικά τουλάχιστον, είναι καλύτερο να παίζεις και για την ισοπαλία κόντρα στον πρωτοπόρο την τελευταία αγωνιστική, παρά αποκλειστικά για τη νίκη, ενώ θα έχεις πιθανότητες παραμονής ακόμα και με ήττα. Πάντα υπολογίζοντας πως θα έχεις νικήσει τα Βριλήσσια, το οποίο δεν αναμένεται να είναι καθόλου εύκολο.
Όσο για τον Αθηναϊκό, αν και θα περιμέναμε να έπαιζε καλύτερα, κρατάει την τύχη στα χέρια του και μπορούμε να καταλάβουμε το γιατί δεν ρίσκαρε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού παρά το δύσκολο πρόγραμμα, ένας βαθμός στα δύο τελευταία ματς είναι αρκετός για να σωθεί και μαθηματικά.
Ως εκ τούτου το τελικό 1-1 φαντάζει απόλυτα δίκαιο το οποίο και διαμορφώθηκε με δύο εύστοχα πέναλτι.
Του Δρακοντίδη στο 7’ και του Μπαλατσούρα στο 20’.
Τέλος να σημειώσουμε πως το ματς ξεκίνησε με 22’ καθυστέρηση λόγω αργοπορημένης άφιξης του ιατρού του αγώνα.
ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγούδης, Μπιζίνης, Ζυγούρης, Γεωργάκας, Ασημάκης (46’ Λεβέντης), Κορκολής, Χρήστου, Κωστάκης (67’ Γοργάκης), Γκρεβτσίδης, Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ρούμπας, Γιαννίτσας (64’ Τσώκος), Βασιλείου, Κατσούδας, Καπέλης (56’ Θανόπουλος), Μαυροματάκης, Τραγουστής (85΄ Δούκας), Κατσούλας, Βουλτσίδης, Μπαλατσούρας, Σέχι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35